University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Premis Explorer 2021

Hui 14 de maig s'han fet públics els resultats dels premis atorgats pel centre Explorer de la Universitat de València als millors projectes de negoci que han participat en aquesta edició del programa ExplorerbyX, patrocinat per Santander Universidades i el Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE).

Entre el 25 de gener i el 4 de maig ha tingut lloc la fase formativa de l'edició de 2021 del programa ExplorerbyX, en la qual les persones participants han rebut formació sobre com desenvolupar les seues idees en projectes de negoci vàlids i viables. Després de la presentació pública dels projectes davant el tribunal encarregat de dirimir els premis del centre Explorer de la Universitat de València, els resultats han sigut els següents:

El projecte Liga LBR de Raúl Sánchez Molina, estudiant del Grau en Administració i Direcció d'Empreses, està inspirat en la modalitat esportiva BMX i pretén crear la millor lliga de BMX a nivell mundial, a més de la primera agència de viatges centrats en aquesta disciplina i una marca de roba pròpia, ha guanyat el premi al Millor Projecte d'aquesta edició d’ExplorerbyX del centre Explorer de la Universitat de València. El premi consisteix en la participació durant una setmana en la prestigiosa European Innovation Academy.

A més, el centre Explorer UV ha atorgat tres premis més. El premi al Millor Projecte Innovador ha sigut per a Ecotick, una empresa que ofereix un sistema de digitalització de tiquets de compra a través d'un programari NFC, una app, i un panell d'administració de dades de consum a PIMES. Per part seua, el premi al Millor Projecte de Triple Impacte ha sigut per a Exolvuntur, liderat per l' estudiant del Grau en Administració i Direcció d'Empreses, Guillermo Ferrero. Aquest projecte es dedica a l'estudi i desenvolupament de la tecnologia aplicada a les granges verticals i els cultius hidropònics en disposició vertical. Finalment, el guardó al Millor Projecte d'Innovació Social ha recaigut en Farmabuddy, una plataforma que utilitza les noves tecnologies per a col·laborar en la independència dels pacients polimedicats, per a millorar la seua comprensió sobre els seus tractaments i les seues pautes farmacològiques. Aquest projecte està liderat per Helena Ballestero de la Cruz, alumna del Grau de Farmàcia.

Addicionalment, totes les persones participants en el programa Explorer han rebut un certificat d'acreditació de la seua formació.