University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

La Universitat de València i la Conselleria d’Economia Sostenible inauguren la primera edició d’UVemprén LAB, el programa d'emprenedoria dirigit a l'estudiantat de doctorat de la UV

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència convoca aquestes ajudes gràcies a la col·laboració entre la Universitat de València i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana per a impulsar el campus emprenedor innovador i sostenible #LLAMP#5UCV.

Hui, 22 de maig, s'ha celebrat l'acte d'inauguració d'UVemprén LAB, un programa d'emprenedoria per a desenvolupar les idees de negoci de l'estudiantat de doctorat de la Universitat de València dotat amb 10.000 € en ajudes.

En l'acte d'inauguració hem comptat amb la presència de: Teresa García Muñoz, directora general d'Emprenedoria i Cooperativisme; Lucía Echevarría Gil, vicegerenta d'Investigació, Transferència i Innovació; i Francisco Muñoz Murgui, degà de la Facultat d'Economia. A més de l'estudiantat de doctorat que ha acollit amb gran il·lusió aquesta iniciativa.

Una vegada finalitzat l'acte d'inauguració, s'ha donat pas al programa formatiu, els objectius del qual, entre altres, són: garantir la correcta estructura operativa de desenvolupament del projecte, establir fites realistes, traçar fulls de ruta abordables per a la correcta evolució de l'acompliment, detectar manques i riscos en l'execució d'aquest, planificar accions de mitigació dels riscos emergits que condicionen la consecució dels objectius de cada projecte. Tot això, mitjançant dinàmiques d'investigació de mercat i competència, correcció dels nínxols d'entrada i altres protocols d'estructura i narrativa dels projectes.

El primer taller, Noves formes d'emprendre, ha sigut impartit per Lola Garzón, responsable acadèmica d'UVemprén i professora a la Facultat d'Economia de la Universitat de València. A continuació,Yanus, empresa especialitzada en dinàmiques d'emprenedoria, s'ha encarregat de seguir amb el programa formatiu previst per al dia de hui.