Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

Concurs Internacional de Fotografia SUN Silk Road University Network PHOCOS 2016

  • 30 de setembre de 2016
Pedro Galisteo

La Universitat de València va participar amb les fotografies de Pedro Galisteo, al Concurs Internacional de Fotografia SUN Silk Road University Network PHOCOS 2016 i ha obtés una medalla i diploma "Special Selection"

La Xarxa d'Universitats de la Ruta de la Seda (SUN) va ser l´organitzadora d´aquest primer concurs de fotografia sota el lema "Campus Life at University" (Vida al campus universitari). La ceremonia de lliurament dels premis es va cel·lebrar a Corea del Sur el 9 de Agost de 2016.

Les fotografíes presentades per Galisteo al concurs, retraten el dia a dia dels estudiants que realitzen les practiques del grau i postgrau UV a les Clíniques de la Universitat de València, entre les que es trova la Clínica Optomètrica i la Clínica Odontològica de la UV. 

Pedro Galisteo, és fotògraf i treballa a la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València. Ha sigut nominat a Descubrimientos Photoespaña 2014 i ha obtés tres mencions d´honor als International Photography Awards en les categories de notícies generals, tradicions i cultura. També ha participat en el llibre premiat amb el 1er Premi Gourmand World CookBook en la categoría Best non Alcoholic Book “El gran libro de la horchata y la chufa” dirigit per D. Jose Miguel Soriano del Castillo. Ha publicat els seus reportatges en mitjans de comunicació com XL Semanal o Interviú entre altres.

Més informació sobre l´autor: www.pedrogalisteo.com

Imatges: