Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • 8é Passeig Saludable

Llista de novetats

Resultats de la cerca

 • 7é Passeig Saludable

  10/10/16

  Ja podeu veure totes les fotos del 7é Passeig Saludable de La Nau Gran

  Al Facebook del Servei d'Extensió Universitària trobareu la galeria de fotos del 7é Passeig Saludable de La Nau Gran. Sols cal clicar en el següent enllaç:

 • 7é Passeig Saludable

  29/09/16

  Hem batut rècords!

  Aquest any hi ha 1.304 participants inscrits en el 7é Passeig Saludable. Volem donar les gràcies a tots els inscrits i als col·laboradors per la seua participació.

  [Llegir més]

 • Passeig Saludable

  14/09/16

  La Nau Gran celebra el seu 7é Passeig Saludable

  El proper diumenge 2 d’octubre tindrà lloc el 7é Passeig Saludable de La Nau Gran. Anima’t a participar en aquesta activitat solidària i saludable.

  [Llegir més]

 • 7é Passeig Saludable

  19/07/16

  Ja està oberta la inscripció per al 7é Passeig Saludable

  El proper diumenge 2 d’octubre tindrà lloc el 7é Passeig Saludable de La Nau Gran. Anima’t a participar en aquesta activitat solidària i saludable.

  [Llegir més]

 • 16/09/15

  6é Passeig Saludable de La Nau Gran

  Hem superat les nostres expectatives, més de 800 participants matriculats. Avís: Hem esgotat les nostres existències de samarretes. Es podran recollir diumenge abans del Passeig al Botànic. Diumenge 4 d'octubre celebrarem una nova edició del Passeig Saludable de La Nau Gran, entre el Jardí Botànic i el Rectorat. Aquesta d'enguany serà la 6a convocatòria familiar que portarà als carrers de la ciutat el protagonisme amable de les persones majors en el nostre entorn social. Obert el termini d'inscripció del 17 al 2 d'octubre. Recollida de samarretes del 29 de setembre al 2 d'octubre

  [Llegir més]

 • 01/12/14

  Canvi data Passeig Saludable

  Ja coneixem la nova data del 5é Passeig Saludable, serà el proper diumenge 14 de desembre, quan les més de 600 persones inscrites en aquesta edició podrem realitzar el recorregut que ens durà des del Jardí Botànic fins a Rectorat, on gaudirem d’un desdejuni saludable. Com ja sabeu el diumenge passat la pluja va impossibilitar la realització del passeig que es desenvolupa pel jardí del llit vell del Túria. Amb el canvi de data, continuarà oberta la inscripció, per a totes aquelles persones interessades en participar. Recordeu que les inscripcions s'han de realitzar a través de la plataforma web de la Universitat ENTREU. Les samarretes podreu recollir-les al Servei d’Extensió Universitària o al Servei d’Esports com fins ara. La participació en el Passeig Saludable està reconeguda amb crèdits de lliure elecció per a l’alumnat de la Nau Gran.

  [Llegir més]

 • 28/11/14

  Més de 650 inscrits al 5é Passeig Saludable

  Moltes gràcies per la vostra resposta fantàstica, un any més, al Passeig Saludable de La Nau Gran - Universitat de València. Una convocatòria familiar, solidària i verda, que demostra la importància de la gent major en la nostra societat.

  [Llegir més]

 • 24/11/14

  Recta final del 5é Passeig Saludable

  Diumenge 30 de novembre celebrarem el 5é Passeig Saludable La Nau Gran - Universitat de València. Eixirem des del Jardí Botànic a les 10 h del matí, i recorrerem el jardí del llit vell del Túria fins als Vivers, des d'on accedirem al Rectorat de la Universitat. El termini d'inscripcions continua obert fins al dijous 27 de novembre a migdia. Del 24 al 28 de novembre podeu recollir la vostra samarreta al Servei d'Extensió Universitària i al Pavelló d'Esports del campus de Blasco Ibáñez.

  [Llegir més]

 • cartell del 5é Passeig Saludable de La Nau Gran- UV

  29/10/14

  El 5é Passeig Saludable de La Nau Gran serà el 30 de novembre

  Diumenge 30 de novembre celebrarem una nova edició del Passeig Saludable de La Nau Gran, entre el Jardí Botànic i el Rectorat. Aquesta d'enguany serà la 5a convocatòria familiar que portarà als carrers de la ciutat el protagonisme amable de les persones majors en el nostre entorn social. Obert el termini d'inscripció Del 3 al 27 de novembre

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies