El finançament necessari per a dur a terme les activitats de R+D pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València (UV) el Vicerectorat de Recerca i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció de Gestió de la Recerca (GR), en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de l’Oficina de Projectes Europeus (OPER), en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • 27/06/17

  Yuzz emprenedors | Joves amb idees

  GUANYADOR del programa YUZZ Universitat de València - VIII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

  [Read more]

 • 23/06/17

  Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  I edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

  [Read more]

 • 23/06/17

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS.

  Ampliació del termini de presentació de documentació de la fase de selecció de la convocatoria de contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral (2017).

 • 20/06/17

  Convocatòria d'ajudes per a la realització de projectes de recerca industrial 2017

  S'ha publicat la convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions en el marc de l’Acció Estratègica d’Economia i Societat Digital, AEESD. La convocatòria s’estructura a través del següents subprogrames: Subprograma «Impuls Tecnològic» i Subprograma «EUREKA».

 • 20/06/17

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS.

  Ampliació del termini màxim per a resoldre i notificar de la convocatoria de contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral (2017).

 • Convocatòria Advanced Grant 2017 de l'ERC

  16/06/17

  Convocatòria Advanced Grant 2017 de l'ERC

  La convocatòria Advanced Grants 2017 de l’ERC per a projectes individuals d’investigadors i investigadores sèniors romandrà oberta fins al 31 d’agost de 2017

  [Read more]

 • 14/06/17

  Convocatòries de Projectes de R+D Excel·lència i Reptes 2017

  S'han publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat els extractes de les resolucions de la Secretaria d'Estat de R+D+i per les quals s'aproven les convocatòries 2017 de projectes de R+D Excel·lència i Reptes: Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència, i Programa Estatal de Recerca, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat.

 • Convocatòria 2017 d’ARIMNet2

  13/06/17

  Convocatòria 2017 d’ARIMNet2

  La convocatòria 2017 d’ARIMNet2 per a joves investigadors està oberta fins al 14 de setembre de 2017 a les 17.00 CET

  [Read more]

 • Manifestacions d'interès Marie Sklodowska-Curie 2017

  12/06/17

  Manifestacions d'interès Marie Sklodowska-Curie 2017

  Obert el termini per a les institucions que volen enviar manifestacions d'interès per acollir investigadors i investigadores Marie Sklodowska-Curie d'Horitzó 2020

  [Read more]

 • 01/06/17

  El Govern aprova 370 milions d'euros per a projectes de recerca ‘I+D Excel·lencia’ e ‘I+D+i Reptes’

  El Consell de Ministres ha autoritzat la concessió de 370 milions d'euros per a les dues principals convocatòries de projectes de recerca a Espanya. La convocatòria de ‘I+D Excel·lència’ està dotada amb un pressupost de 125,5 milions d'euros, mentre que ‘I+D+i Reptes-Recerca’ comptarà amb 244 milions d'euros.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy