Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Confèrencia “Nichos de mercado sin crisis: oportunidades laborales en el mundo SAP. El controller experto en SAP, una apuesta de futuro”

  • 23 de maig de 2016
Image de la noticia

La conferència, tindrà lloc el dijous 2 de juny a les 10:00h en el Saló de Graus de la Facultat d’Economia.

En l'acte, participaran com a ponents: Mercedes Barrachina, professora de la Facultat d’Economia, directora del Màster SAP Controlling & Financials i directora executiva de AICOgestión; i Vicente Ripoll, professor de la Facultat d’Economia, director de IMACCev i president de AICOgestión.

El sector de IT és un dels principals protagonistes de la recuperació del mercat laboral, que ve a representar-se, en gran part, en l'augment del nombre de consultors. L'evolució del mercat comporta una major especialització dels perfils, alhora que requereix una doble vessant: d'una banda un component funcional i cada vegada més orientat al negoci, i per un altra, els coneixements tècnics específics. En concret, un dels perfils tecnològics més demandats actualment dins de les diferents àrees de IT és l'expert en SAP.

En aquesta xarrada es donarà a conèixer la professió de l'expert en SAP, analitzant: quins perfils existeixen i quines funcions realitza cadascun d'ells; com, quan i on aprendre SAP; el perfil previ per a especialitzar-se en SAP; les portes d'entrada que hi ha en aquest sector; i com aconseguir les acreditacions corresponents per SAP.

Finalment, s'avaluarà l'impacte que les noves tecnologies de la informació i de les telecomunicacions han tingut en la figura del controller en l'empresa. Segons Adecco, en el seu informe 'Los+buscados', el controller expert en SAP serà un dels perfils professionals més demandats en un futur.

L'ús d'aquests sistemes d'informació disminueix el paper del professional en les tasques de registre i processament de dades, augmentant el seu paper en les tasques d'anàlisis, avaluació i difusió de la informació. És a dir, com a analista informatiu i assessor de la resta de directius de l'empresa. Com a conseqüència, les empreses cerquen controllers que s'ocupen d'aquestes funcions aplicades a la presa de decisions, valorant la seua capacitat d'obtenir el màxim benefici de la nova posició que han d'ocupar respecte al sistema ERP. En resum, el controller es converteix en un gestor del sistema d'informació.

Cartell