Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Fundación Universidad-Empresa i Hewlett Packard convoquen 35 places per a participar en una nova edició de HP Business Academy

  • 15 d’abril de 2015
HP University

Els interessats a optar per una de les places convocades hauran de registrar-se abans del 5 de juny de 2015.

Promoguda per la companyia tecnològica líder Hewlett Packard amb la col·laboració de la Fundación Universidad-Empresa, aquesta iniciativa té per objectiu proporcionar una visió estratègica i integradora del mercat IT a través d'un intens programa de formació − impartit íntegrament en anglès − en solucions tecnològiques, coneixements empresarials i habilitats professionals.

Aquesta nova edició de HP Business Academy ofereix 35 places per a participants internacionals de totes les nacionalitats europees que siguen recentment titulats o estudiants que tinguen previst finalitzar els seus estudis entre juny i setembre de 2015 en Administració i Direcció d'Empreses, Economia, o Enginyeria (Mecànica, Química, Industrial, Informàtica, Telemàtica, Telecomunicacions) amb bon expedient acadèmic i una experiència laboral prèvia d'un màxim de 6 mesos. Es valoraran els perfils poliglotes, amb preferència per candidats que, a més de l'anglès (C1 o C2) tinguen un bon nivell d'alemany, espanyol, francès, holandès i/o italià.

En el procés de selecció, que inclourà tant proves grupals com a individuals, es valoraran positivament les estades en l'estranger, la passió per la tecnologia i també les següents habilitats: capacitat analítica, excel·lents aptituds de comunicació, orientació al client, lideratge, flexibilitat i adaptació al canvi i capacitat per a treballar tant en equip com de manera autònoma.

Tots els candidats seleccionats rebran una borsa d'ajuda a l'estudi, que serà de 500€ per a aquells que residisquen fóra d'Espanya; de 300€ per als quals residisquen a Espanya, fora de Barcelona; i de 100 € per als quals residisquen a Barcelona.

Els participants que demostren un major aprofitament tindran l'oportunitat d'incorporar-se laboralment a Hewlett-Packard.

Els interessats a optar per una de les places convocades podran registrar-se en aquest enllaç fins al dia 5 de juny.

Per a més informació pots contactar amb nosaltres en el telèfon 91 548 98 84 o a través del correu electrònic hpba@fue.es

A més, pots seguir les últimes notícies de la convocatòria en #HPBusinessAcademy i conèixer els testimoniatges d'antics alumnes en aquest vídeo.