Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Jon Oleaga, Soci Fundador de Visualbox.net, impartirà un seminari en la Facultat d'Economia sobre les claus de l'èxit del negoci web

  • 9 de març de 2016
Image de la noticia

El seminari, organitzat per la Cátedra de Finanzas Internacionales del Banco Santander, es desenvoluparà en la Sala Sánchez Ayuso de l'Edifici Departamental de la Facultat el 2 de maig a les 18:00h.

Dilluns que ve 2 de maig, la Facultat d'Economia de la Universitat de València, acollirà el Seminari “Claus de l'èxit del negoci web” impartit per Jon Oleaga, Soci Fundador de Visualbox.net i professor en la Universidad de San Diego, Instituto de Empresa i en ESE. El seminari, organitzat per la Cátedra de Finanzas Internacionales del Banco Santander, es desenvoluparà en la Sala Sánchez Ayuso de l'Edifici Departamental de la Facultat a les 18:00h.

Al llarg del seminari es crearà un fòrum debat on el ponent tractarà de donar llum als canvis produïts en els negocis com a conseqüència de la revolució de l’entorn online, cada vegada més dinàmic i complex. Aquests canvis han generat noves formes de negoci on les regles tradicionals d'estratègia han quedat obsoletes i que donen lloc a nous models de negoci digitals.

Jon Oleaga

Oleaga és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), especialitzat en Màrqueting per la Universidad de Deusto, Màster en Direcció en Màrqueting (Deusto), Executive MBA (IE), llicenciat en Psicologia (UNED) i Màster en Teràpia Cognitiva. A més, compta amb diversos cursos de disseny i programació en Crea Formació.

Ha estat treballant 8 anys en els mitjans digitals, ocupant diferents responsabilitats, com a responsable de SEO, SEM i Xarxes Socials (registre i single singon) i Gestió de Projectes Web en el grup Vocento o Product Manager en que.es i Director de hoytecnologia.com.

També ha treballat com a director de màrqueting en el llançament de Nuez, una nova marca d'assegurances online del grup Bankinter. Actualment és soci fundador de Visualbox.net, una startup online en desenvolupament.