Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Jornada d’Intercanvi d’Experiències d’Innovació Educativa en Econometria i Mètodes Quantitatius – IMEQ 2015

  • 22 de maig de 2015
IMEQ 2015

Les jornades se celebraran els dies 1 i 2 de juny en la Facultat d´Economia i estan organitzen per part d'un equip docent i investigador de caràcter multidisciplinari.

Es motiven en el repte de sintetitzar la infinitat de recursos actualment disponibles en l'àmbit de l'anàlisi quantitativa, amb la finalitat de seleccionar-los, i transmetre'ls als estudiants per a la seua pràctica efectiva en la realitat econòmica d'empreses i institucions.

Els docents s'enfronten a una allau de continguts, aplicacions, dades i tècniques que incrementen el cost d'informació i selecció d'allò adequat al desenvolupament didàctic de competències en els alumnes de grau i postgrau. Per la seua banda, l'avanç de la capacitat dels equips per al processament de la informació, obrin la porta a la incorporació de noves competències en l'àmbit de l'anàlisi quantitativa el valor percebut de la qual en el mercat laboral és alt. Així, tècniques relaciones amb la gestió de grans fluxos de dades, anàlisis de xarxes, la mineria de dades, etc. susciten un gran interès entre l'alumnat de postgrau.

Amb la finalitat d'afrontar aquests reptes, es proposa l'intercanvi de les diferents experiències en l'aula física o virtual, a través d'unes jornades de caràcter obert i participatiu.

Les jornades estan obertes a la participació de docents i persones amb inquietud per la docència en l'àmbit de l'econometria i els mètodes quantitatius. Estan obertes a la presentació de comunicacions en format pòster.

Informació i programa