Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

VI Jornades d'Economia i Empresa en la Facultat d'Economia

  • 16 de febrer de 2017
Image de la noticia

La Facultat d'Economia de la Universitat de València acollirà el divendres 24 de febrer la VI edició de les Jornades d'Economia i Empresa organitzada conjuntament amb la Fundación Cañada Blanch.

La Facultat d´Economia i la Fundación Cañada Blanch organitzen les VI Jornades d'Economia i Empresa que se celebraran el dia 24 de febrer en la Sala Sánchez Ayuso de la Facultat.

Professionals i acadèmics de reconegut prestigi en l'àmbit de l'economia i l'empresa establiran un fòrum-debat amb estudiants, professors i públic en general tractant temes que en l'actualitat tenen màxima rellevància i estretament vinculats a la situació econòmica a Espanya i les seues perspectives, així com de les claus de l'èxit empresarial.

Les Jornades seran inaugurades per Manuel Illueca, Director General de l'Institut Valencià de Finances; Esteban Morcillo, Rector Magnífic de la Universitat de València; Juan López-Blat, President de la Fundación Cañada Blanch i José Manuel Pastor, Degà de la Facutat d´Economia.

Jaime Caruana, Director General del Banc de Pagaments Internacionals (BPI), impartirà la conferència inaugural “L'economia global en la cruïlla” posant d'aquesta forma inicie a les VI Jornades d'Economia i Empresa.

A continuació tindrà lloc la primera de les taules redones, “Desafiaments en la política econòmica en la crisi actual” en la qual participaran Emèrit Bono, Universitat de València; Gumersindo Ruiz, Universidad de Màlaga i; Felipe Serrano, Universidad del País Vasco. Antonio Sánchez, Universitat de València, serà l'encarregat de moderar el debat.

Les Jornades continuaran amb la conferència “Últimes tendències i mesurament de l'eficàcia en el Màrqueting digital”, a càrrec de Fabián de Castro, Digital Director Zenith. En l'última taula redona “Nous reptes en màrqueting” participaran Pablo Torrecillas, Head of Market Opportunities and Innovations & Qualitative EMER-GFK; Víctor Ballester, Director Agencia 111 i; David Zaragozá, Director de Projectes AVANZIS. La taula redona serà moderada per Enrique Bigné, Universitat de València.

Juan Luis Gandia, Vicerector d'Economia, Infraestructures i Tecnologies de la informació de la Universitat de València, serà l'encarregat de clausurar les VI Jornades d'Economia i Empresa.

Llista d'enllaços: