Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

El màster en Bioinformàtica comença la renovació de l'acreditació

  • 28 de gener de 2016
Acreditación Bioinformática

Durant les visites, programades per als pròxims 1, 2 i 3 de febrer, els avaluadors inspeccionaran les instal·lacions i s'entrevistaran amb els diferents col·lectius involucrats en el títol: alumnat, professorat, equips directius, egressats/as, ocupadors, etc.

El títol serà sotmès a un exhaustiu procés d'avaluació per part de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP), amb l'objectiu de comprovar si els resultats són adequats i coherents amb la seua memòria de verificació. Obtinguda la renovació de l'acreditació, el màster podrà continuar impartint-se durant els pròxims quatre anys.

Les Comissions d'Avaluació Externa estan formades per grups d'entre 3 i 6 membres de diferents universitats espanyoles, un dels quals és sempre un/a estudiant/a.

A més de les entrevistes planificades, es durà a terme una audiència pública, en la qual qualsevol persona interessada i que no haja sigut entrevistada anteriorment pot aportar la seua visió respecte a la titulació avaluada.

La visita programada a les instal·lacions de l'Escola es realitzarà el dimarts dia 2 de febrer, la resta de sessions amb els diferents col·lectius implicats en la titulació, (estudiants/as, professors/as, ocupadors/as, egressats/as, comitè d'autoavaluació, etc.) es realitzaran en les instal·lacions de la Facultat de Farmàcia.