Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació Logo del portal

Branca de coneixement: CIÈNCIES DE LA SALUT

Centre: FACULTAT DE FARMÀCIA I CC. DE L'ALIMENTACIÓ

Web específica del grau: www.uv.es/doble-grau-farmacia-nutricio

Crèdits totals del títol: 403.5

Formació bàsica: 0

Obligatoris: 343.5

Optatius: 0

Pràctiques externes: 42

Treball fi de grau: 18

Codi titulació: 1211

Modalitat d'ensenyament: Presencial

Cursos: 6

Preu públic crèdit primera matrícula (estudiantat estranger no EEES sense conveni): 27.0€

Preu públic crèdit primera matrícula: 18.0€

Professions regulades per a les quals capacita el títol: Farmacèutic/a i Dietiste Nutricionista

Llengua docència: Anglés, Anglés, Anglés, Anglés, Anglés, Anglés, Anglés, Anglés, Anglés, Anglés, Anglés, Anglés, Anglés, Castellà, Castellà, Castellà, Castellà, Castellà, Castellà, Castellà, Castellà, Castellà, Castellà, Castellà, Castellà,

Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 24 ECTS estudiants temps parcial/ 36 ECTS estudiants temps complet

President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Mª Luisa Ferrándiz Manglano (F)/ Mónica Fernández Franzón (NHD)

Coordinador/a de la titulació Mª Teresa Barber Sanchis

Coordinador/a de pràctiques externes Carbó Valverde, Ester

Coordinador/a de mobilitat Ana Melero Zaera/ Emilia Ferrer García

Interès acadèmic, científic o professional:

Aquest doble grau en Farmàcia i en Nutrició Humana i Dietètica habilita per exercir les professions de farmacèutic/a i de de dietista nutricionista, que son professions sanitàries regulades per la Llei 44/2003, de 21 de novembre.

Els estudiants es preparen per actuar com a professionals experts en medicaments i en l'impacte que aquests tenen sobre la salut i com a professionals que poden desenvolupar activitats orientades a l'alimentació i a la nutrició de les persones o dels col•lectius.

La Facultat de Farmàcia ha planificat aquests estudis en sis cursos acadèmics, amb la superació dels quals l'estudiant obté ambdós títols. L'existència de matèries comunes permet el disseny d'una distribució temporal dels continguts curriculars que comporta una optimització del temps dedicat a la formació.

Informacions pràctiques:

Per estudiar el doble grau es recomana tenir coneixements previs de biologia, de química, de física i de matemàtiques.

En cas que es vulga abandonar el programa de doble titulació i continuar en un dels dos graus, l'estudiantat pot triar en quin dels dos continua.

(Més informació a la pàgina web del grau en Farmàcia i a la pàgina web del grau en Nutrició Humana i Dietètica)