• Matricula accés

  03/02/17

  Matrícula proves accés majors 25, 40 i 45 anys

  A partir del dilluns 6 de febrer estarà oberta l’aplicació per matricular-te a les PAU dels majors de 25, 40 i 45 anys en el següent enllaç i romandrà obert durant el període de matrícula:
 • Visits to the university

  09/01/17

  Visits to the university

  During the 14, 15 and 16 of February will be visits to the university of the Conèixer programmes of the university. These visits are addressed to students from last course of secondary education or las course of upper-level training cycles. Registration will be opened until 27 of January.

 • Information session

  28/12/16

  21th Information session

  On the 24th of January will take place, at the Aula Magna of the Faculty of Medicine and Dentistry, the 21th Information session on the Conèixer programme of the university. This session is addressed to careers advisers, teaching staff and directive teams of secondary education centres. The registration period will be open from the 20th of December. For more information consult the blog http://coneixer.blogs.uv.es

 • Activity Guide

  28/12/16

  Activities guide

  The new Activity Guide for primary, secondary, high education and vocational training it is already distributed with the number 33 of the Futura magazine. This new edition includes activities organized by the University of Valencia for the 2016-2017 academic year

  Activity Guide [PDF, in Valencian]

   

 • Solidaritat

  27/12/16

  València Conviu

  La Universitat de València i l'Ajuntament de València impulsen el Programa València Conviu. És un programa de convivència intergeneracional entre persones majors de 60 anys que viuen soles i estudiants universitaris menors de 30 anys que no residents a la ciutat de València.

  [Més informació]

 • Aprén-Emprén. Workshops for upper-level training cycles students

  02/10/14

  Aprén-Emprén. Workshops for upper-level training cycles students

  The Conèixer programme offers this year the second edition Aprén-Emprén, an action addressed to upper-level training cycles students. It involves 9 workshops that offer to the participants a practical training within a university environment that will take place from 3 to 13 November. The inscription for the workshops is free and the registration period will be open from 13 to 24 October 2014.

  They are:

  • Image computer editing
  • Video game development
  • Lego Mindstorms microrobots advanced programming
  • Recording and announcing of a radio programme
  • Maps to understand the world? You can do them
  • Are all touristic resources touristic?
  • Nutrients, molecular gastronomy and culinary treatments
  • How does the stock market works?
  • Corporate project. We undertake

  More information.

 • La Nau

  06/07/16

  La Nau dels Estudiants i les Estudiantes

  En aquesta nova edició de l'espai de formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes (del 5 al 8 de setembre) trobareu recursos per a l’estudi com: planificació i gestió del temps, millora de l’expressió escrita, com fer les exposicions orals de treballs o tècniques per a controlar l’estrès, a més de cursos d’ofimàtica, fotografia i gestió de xarxes socials.

  El termini de matrícula comença el proper 8 de juliol a les 10.00 h. i finalitza el 31 d’agost a les 23.59 h.

  Més informació.

 • Aula infantil

  27/06/16

  Informació sobre la realització de pràctiques amb persones menors d'edat

  En compliment de la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a l'adolescència, l’estudiant o estudianta que vulga o haja de realitzar pràctiques que impliquen un contacte habitual amb menors ha d’aportar obligatòriament una certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals que expedeix el Ministeri de Justícia. Per a més informació clica ací.

 • Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  15/06/16

  Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  Convocades les beques de Residència en el Col·legi Major Rector Peset (17 beques per a estudiants de la Unió Europea i 3 per a estudiants de països en via de desenvolupament) i en la Residència Universitaria Damià Bonet (10 beques per a estudiants de totes les nacionalitats) que formalitzen matrícula al curs 2016-17 a la Universitat de València en estudis de grau, màster oficial i doctorat. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 18 de juliol de 2016. Més informació ací

   

 • Logotipo del programa Conèixer la Univesitat

  15/06/16

  Dissabte d'Informació

  El pròxim dissabte, 18 juny de 2016, el Servei d’Informació i Dinamització (SeDI) organitza una sèrie de sessions informatives sobre l’accés i l'ingrés a la Universitat de València adreçades als futurs universitaris i les seues famílies.

  L'hora de començament de cada sessió és les 9:30, les 11:00 i les 12:30 a l'Aulari III situat en l'avinguda de Menéndez y Pelayo, s/n,  46010 València.

  Per assistir-hi no cal inscripció prèvia. Els participants rebran la Guia de graus de la Universitat de València i la Guia d'accés.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy