Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

.
.
.

Accés itineraris "Música i Anglés"

  • 30 d’abril de 2015
Accés itineraris

NOVETAT: ACCÉS ITINERARIS PRIMÀRIA

PROVES DE NIVELL - 2015:

Per sol•licitar realitzar la prova de nivell per accedir als itineraris d’Educació Musical i Llengua estrangera (anglés) del Grau de Mestre d’Educació Primària cal sol·licitar-ho, abans del dia 29 de maig, a la Secretaria de la Facultat.

1.- Accés Itinerari de MÚSICA

2.- Accés Itinerari de LLENGUA ESTRANGERA


 

ACCÉS ITINERARIS EDUCACIÓ MUSICAL I LLENGUA ESTRANGERA (ANGLÉS)2015:

 

1.- ACCÉS ITINERARI DE "MÚSICA":

Cal tenir en compte que per accedir al itinerari ha d'acreditar-se el nivell de competència pertinent, corresponent al "grau mitjà dels ensenyaments de música".  És important recordar que s'ha d'aportar el títol corresponent (original i còpia) a l'hora d'e matricular-se.
Aquells que NO estiguen en possesió del nivell mitjançant el títol corresponent, a la fitxa podeu sol·licitar la realització de la prova de nivell.

*   Prova accés Itinerari de MÚSICA:

     - Data: 18 de juny de 2015

     - Hora: 11'00 hores

     - Lloc: Facultat de Magisteri

       * Aula:  P.04.01

     - Contingut: La prova consistirà en una lectura de llenguatge musical (solfeig) a primera vista amb una dificultat de fins a dos alteracions i en la interpretació vocal o amb un instrument d’una peça elegida per l’estudiant d’un nivell de dificultat similar al Grau Mitjà dels ensenyaments de música.

     - Més informació: remigi.morant@uv.es



2.- ACCÉS ITINERARI DE "LLENGUA ESTRANGERA (ANGLÉS)":

Cal tenir en compte que per accedir al itinerari ha d'acreditar-se el nivell de competència pertinent, corresponent al "B2 del Marc Europeu de Referència de les Llengües".  És important recordar que s'ha d'aportar la certificació corresponent (original i còpia) a l'hora de matricular-se.
Aquells que NO estiguen en possesió del nivell mitjançant la certificació corresponent, a la fitxa podeu sol·licitar la realització de la prova de nivell.

*   Prova accés Itinerari de LLENGUA ESTRANGERA (Anglés):

     - Data: 19 de juny de 2015

     - Hora: 16'00 hores

     - Lloc: Facultat de Magisteri

       * Aules:  PB.04 - PB.05

     - Contingut: La prova consistirà en un text per avaluar la comprensió lectora, una part d’ús de la llengua anglesa, una sèrie de situacions i/o preguntes per a l’expressió escrita, gravacions per avaluar la comprensió oral i, finalment, una entrevista en anglés. La durada de la prova és de dues hores i mitja.

     - Més informació: insa@uv.es

Llista d'enllaços: