Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Oberta la inscripció per a la VI Carrera Universitat de València

  • 10 de març de 2017
Eixida de la carrera del 2016.
Eixida de la carrera del 2016.

El Servei d’Educació Física i Esports, i la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport han obert la inscripció per a la VI Carrera Universitat de València, que se celebrarà el pròxim 26 de març. Els participants s’inscriuran i arreplegaran les samarretes els dies 21 i 22 d’aquest mes al Pavelló Universitari del Campus de Blasco Ibáñez, de 9 a 13 i de 16 a 20 hores.

La inscripció general a la carrera s'haurà de fer a través del web www.carreras.deportevalencia.com

La VI Carrera Universitat de València, que forma part del XIII Circuit Divina Pastora Assegurances de carreres populars de València, tornarà a tindre com a escenari l’entorn de Blasco Ibáñez. Es tracta d’una carrera ràpida –la segona més curta del XIII Circuit Divina Pastora– per a esprémer al màxim les forces dels corredors i de les corredores al llarg de les seues rectes i els 5.335 metres de recorregut en total.

La carrera universitària per excel·lència eixirà de l’avinguda Primat Reig, amb meta a les instal·lacions esportives del Campus de Blasco Ibáñez de la Universitat de València. Com en anteriors edicions, està prevista una carrera popular multitudinària, en la qual estudiantat, professorat, i personal d’administració i serveis de la Universitat obtindran la seua classificació particular.

Per segon any consecutiu, la carrera comptarà amb quatre categories, que disposaran de les seues respectives classificacions i trofeus: PDI-PAS (masculí i femení) i estudiantat (masculí i femení). Per a inscriure’s en qualsevol d’aquestes categories i arreplegar la samarreta, els membres de la comunitat universitària hauran d’acreditar la seua pertinença a la Universitat, la inscripció en l’esdeveniment amb carnet universitari i el DNI del participant.

La Universitat obsequiarà amb una samarreta tècnica als primers 400 inscrits pertanyents a la comunitat universitària.