• Servei de Prevenció i Medi Ambient.
 • .
laboratori

Jornada Formativa sobre agents químics.

04/09/17

El dia 22 de setembre a les 11:00h es realitzarà una jornada formativa sobre agents químics al campus Burjassot-Paterna. Aquesta jornada està orientada a personal PDI/PAS investigador/a i PAS laboratori ( tècnics i oficials). Els usuaris interessats han de confirmar la seua assistència enviant un correu a admspma@uv.es abans del 19 de setembre amb la següent informació: cognoms, nom, DNI, relació laboral i correu electrònic.

persona acalorada

Actuació davant de les onades de calor.

26/06/17

La Direcció General de Salut Pública oferix una guia sobre onades de calor amb informació sobre els símptomes, persones i situacions de risc, com actuar i altres consells útils.

mosquit tigre

Recomanacions per a la prevenció i tractament de la picada del mosquit tigre.

26/06/17

El Servei de Prevenció i Medi ambient posa a la vostra disposició els enllaços següents. Us recordem que la presència d'aquest insecte és una plaga generalitzada que sobrepassa els límits geogràfics de la Universitat de València.

cistella responsable

Cistella responsable: productes de proximitat i consum solidari.

15/06/17

L'àrea de Medi Ambient del SPMA ha coordinat el treball conjunt de La Tenda de la Universitat amb el Centre Especial d’Ocupació de la UPV per la creació de la Cistella Responsable al Campus dels Tarongers.

grafica blau

L’Àrea de Medi Ambient publica gràfiques dinàmiques amb els consums mensuals dels edificis de la Universitat.

08/06/17

Aprofitant les dades arreplegades pel Servei Tècnic i de Manteniment, l’Àrea de Medi Ambient ha publicat una interfície web mitjançant la qual es poden consultar els consums mensuals d’electricitat, aigua i gas.

[Llegir més]

  claustre la nau

  Nou Pla de Prevenció

  10/05/17

  El Consell de Govern va aprovar, en sessió ordinària del 28 de març de 2017, la modificació del Pla de Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat de València. Com a novetats, s’han perfilat les competències compartides pels diferents càrrecs i òrgans de la Universitat, i s’ha completat la informació referent al riscos psicosocials, amb la incorporació del nou Protocol d’actuació davant factors de riscos psicosocials. També s’hi han inclòs enllaços a determinades instruccions tècniques.

  bomberos

  Celebració de la I Trobada Nacional de Trauma i XIII Trobada Nacional d’Excarceració 2017

  02/05/17

  Durant la setmana del 2 al 5 de maig se celebrarà la I Trobada Nacional de Trauma i la XIII Trobada Nacional d’Excarceració 2017 al pàrquing de la parcel·la de Ramón Llull, al Campus dels Tarongers de la Universitat de València.

  [Llegir més]

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies