AgrotecUV Universitat de València Logo del portal

Premis HACKATHON Agrotec Startup 2022

  • 12 de setembre de 2022
Premis HACKATHON Agrotec Startup 2022
Premis HACKATHON Agrotec Startup 2022

La Universitat de València convoca els Premis HACKATÓ Agrotec Startup 2022 a les millors propostes d'emprenedoria basades en idees innovadores per a resoldre els reptes en el camp de l'agroalimentació del segle XXI.

L’esdeveniment es durà a terme els pròxims 17,18,19,20, 24 y 27 d’octubre. Per a més informació consultar l'enllaç de la convocatòria.

Distribuït en sis jornades:

• Jornada Prehackató: 17 d’octubre 2022

• Hackató: 18, 19, 20 y 24 d’octubre 2022

• Jornada de Premis Hackató: 27 d’octubre 2022

Programa provisional, susceptible de modificació.

En aquesta activitat col·laborativa, els participants formaran equips i hauran de proposar solucions innovadores a reptes que se'ls plantejaran sobre diferents temàtiques relacionades amb l'agroalimentació, amb la finalitat de donar resposta a les demandes d'innovació que presenta el camp agroalimentari. Durant les jornades es realitzarà un taller d'emprenedoria en el qual es donaran les pautes per a realitzar un pla d'empresa per a posar en pràctica la idea innovadora en el repte triat.

Podran participar en aquesta activitat els 50 primers inscrits en l'activitat de 2n, 3r i 4t curs de grau, estudiants de màster i doctorat, i titulats amb data de finalització posterior a 1 de juny de 2020 d'universitats de la Comunitat Valenciana.

Enllaç a instruccions per a l’inscripció.

Les millors idees seran premiades, de manera que la idea de l'equip guanyador serà dotada amb un premi de 1500€ i s'entregaran 2 accèssits de 1000€ als finalistes.

A més, cada alumne de grau d'Universitat de València rebrà un certificat de reconeixement de 1,5 crèdits per participar en l'activitat, que podrà computar en el seu expedient acadèmic.

Els membres dels equips premiats tindran l’oportunitat d’incorporar la idea com a projecte innovador en la Incubadora d’Alta Tecnologia en Agroalimentació Sostenible AgrotecUV.

Participa i tindràs l'oportunitat de desenvolupar les teues idees en un ambient innovador i creatiu, donant-les a conéixer davant investigadors i professionals del camp agroalimentari.

No desaprofites l'ocasió d'iniciar-te en el món de l'emprenedoria i la innovació col·laborativa.