Càtedra Bretxa Digital de GènereUniversitat de València Logo del portal

Editatones: maratons amb perspectiva de gènere

La Càtedra de Bretxa Digital de Gènere (UV-GVA) i la iniciativa Girls4STEM (recolzada pel FECyT), juntament amb la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, la Unitat d'Igualtat, el Vicerectorat d'Innovació i Transferència, i el Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat co-organitzen noves activitats per aquest curs 2021-2022.

Les activitats consisteixen en dos editatones i un taller introductori, i tenen l’objectiu de familiaritzar-nos amb l’enciclopèdia lliure Wikipedia. Una editatona o marató d’edició amb perspectiva de gènere és una activitat en la qual diverses persones s’ajunten amb l’objectiu de crear contingut nou o millorar l’existent en Wikipedia.

Les sessions programades per a aquest curs seran facilitades per Patricia Horrillo, periodista i formadora, experta en comunicació i xarxes socials.

Al submenú podeu consultar tota la informació per participar a les editatones i el taller introductori, així com els vídeos i el treball desenvolupat durant l'activitat.

Editatones