Càtedra Bretxa Digital de GènereUniversitat de València Logo del portal

Ángela Pérez va apadrinar la Xarrada Girls4STEM Professional del passat 27 d'abril

  • 11 de maig de 2023
Cartell de la xarrada

L’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) va acollir el passat 27 d’abril una nova xarrada del programa Girls4STEM, un projecte dirigit al foment de les vocacions STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), especialment entre les xiques.

El cicle de xarrades obertes al públic del projecte Girls4STEM va programar dijous passat   27 d'abril  a les 16:30h una sessió especial durant el #ForoEmpleo ETSE-UV dedicada a la nostra padrina Ángela Pérez Pérez, Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de València i Màster en Gestió i Direcció d'Empreses i un Executive Màster en Innovació. Actualment és vicepresidenta executiva d'Health in Code i en 2022 va ser guardonada amb el reconeixement Emprenedor 2022 dels Premis Rei Jaume I.

Aquesta jornada es va emmarcar, a més, dins de les activitats de la Setmana Informàtica #SI2023 del Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana.

Estàs xarrades tenen com a finalitat visibilitzar a dones professionals de les branques STEM i el seu treball utilitzant un format lleuger i distés. En aquesta ocasió les expertes van ser Beatriz Ruiz Casanova, Patricia Ramón Tadghighi i Ana Bueno Gimeno.

L'esdeveniment es va emetre en directe a través del canal de Youtube de Girls4STEM, el vídeo es es troba disponible per a la seua visualització en diferit: 

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques.

Aquesta xarrada es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de l'ETSE-UV el Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Polítiques Inclusives, la Unitat d’Igualtat i el Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València. A més, compta amb el suport i finançament del Servei Valencià d'Ocupació (LABORA) de la Generalitat Valenciana.

En la web del projecte és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats de Girls4STEM. També podeu seguir-nos en xarxes socials:

Enllaç al web del projecte Girls4STEM

Enllaç al twitter de Girls4STEM

Enllaç a Instagram de Girls4STEM

Enllaç a facebook de Girls4STEM

Linkedin Girls4STEM

Enllaç a Youtube de Girls4STEM

Accés al web de la Càtedra Bretxa Digital de Gènere