Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Drets Lingüístics Logo del portal

LA CÀTEDRA REALITZA EL SIMPOSI L'IMPACTE DE LA REVOLUCIÓ DIGITAL EN LES LLENGÜES MINORITÀRIES'

  • 2 d’octubre de 2019
Image de la noticia

El dia 2 d'octubre de 2019 la Càtedra de Drets Lingüístics va organitzar el simpòsium "L'impacte de la Revolució Digital en les llengües minoritàries" a la Facultat de Dret de la Universitat de València.

Aquesta jornada formativa es va iniciar amb la presentació de la vicedegana d'Economia, Planificació i relacions de la Facultat de Dret, Lourdes Ferrando i la directora de la Càtedra, Vicenta Tasa. 

Van participar tres ponents diferents, en primer lloc, Maite Melero, doctora en Lingüística Computacional, qui va realitzar la conferència "El futur de les llengües no hegemòniques en l'era digital".

En segon lloc, Claudia Soria, investigadora del Institute for Computational Linguistics A.Zampolli, va impartir la conferència "Lingue minoritarie e mondo digitale: sciagura o benedizione?"

Per últim, Lluis de Yzaguirre, professor de la Universitat Pompeu Fabra, realitzà la conferència "De llengua minoritària a llengua lucrativa? El cas del català"

L'acte es va celebrar a la sala 1P01 del Departament de Constitucional i va ser una activitat molt formativa on vàrem poder realitzar conclusions sobre la importància de les llengües minoritàries al món digital.

Imatges: