Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia Feminista Logo del portal

Arriba la 1a Escola d’Estiu d’Economia Sostenible

  • 23 de juny de 2022

L’Economia Sostenible serà la protagonista d’una doble activitat: una jornada el 18 de juliol que tindrà lloc al Jardí Botànic de la Universitat de València; i un curs de 4 dies a la Univesitat d’Estiu de Gandia, que se celebrarà del 19 al 22 de juliol.

Imatge cartell

La Càtedra d’Economia Feminista i la Càtedra del Bé Comú de la Universitat de València i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana organitzen la 1a Escola d’Estiu d’Economia Sostenible que se celebrarà del 18 al 22 de juliol de 2022.

La 1a Escola d’Estiu es composa de dues activitats, la primera d’elles són els Diàlegs sobre la sostenibilitat: la cura de les persones i la cura del planeta, que tindrà lloc al Jardí Botànic de la UV el 18 de juliol. Posteriorment, del 19 al 22 de juliol es realitzarà el curs Economia per a la sostenibilitat de la vida: Aportacions des del bé comú i el feminisme, que s’emmarca en la Universitat d’Estiu de Gandia-UV. Ambdues activitats són gratuïtes i cal inscripció prèvia.  

Aquesta Escola d’Economia Sostenible pretén oferir espais d’aprenentatge i debat per configurar el concepte de sostenibilitat, atenent a la democràcia i justícia econòmica, la transformació ecològica i les propostes realitzades des de l’economia del bé comú i l’economia feminista. En aquest marc es desenvolupen diferents temàtiques com l'habitatge, la mobilitat, la necessitat d’un canvi cultural, entre d’altres,  que afecten al sistema productiu i a la realitat social valenciana, en clau de canvi del model i de satisfacció de necessitats humanes vinculades a l’Agenda 2030.  

DISPONIBLE SERVEI DE LUDOTECA PER ALS DIÀLEGS SOBRE LA SOSTENIBILITAT, PRÈVIA SOL.LICITUD A LA INSCRIPCIÓ

Entitats Col·laboradores. ORGANITZA: Càtedra d’Economia del Bé Comú. Universitat de València, Càtedra d'Economia Feminista. Universitat de València PATROCINA: Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Generalitat Valenciana.