Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia Feminista Logo del portal

III Congrés Internacional de la Cura, la Igualtat i la Diversitat

  • 7 d’abril de 2022
Imatge del congrés

El saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València acull els pròxims dies 25 i 26 de maig la tercera edició del ‘Congrés Internacional de la Cura, la Igualtat i la Diversitat. El reconeixement dels Drets de la Cura’.

El 25 i 26 de maig tindrà lloc a València el Congrés Internacional de la Cura, la Igualtat i la Diversitat dirigit per la professora del Departament de  Dret Constitucional, Ciència Política i de l'Administració Ana Marrades, i organitzat per la Càtedra d'Economia Feminista. En aquesta tercera edició, el Congrés se centra en la configuració dels drets de la cura, per la qual cosa els continguts giraran al voltant del dret a la cura i el dret a cuidar.

Per a la jornada del dia 25, el programa inclou dues taules redones. En aquestes taules, professores i professors de dret constitucional presentaran les seues ponències al voltant del dret a la cura i sobre el dret a cuidar.

El dia 26 tindrà lloc un simposi sobre els sistemes de cures a nivell internacional. Posteriorment, quatre constitucionalistes realitzaran una valoració sobre la conveniència del reconeixement del dret a la cura. Finalment i en l'horari de vesprada, es generarà un espai de diàleg amb la presentació i relatoria de les comunicacions presentades.

Els terminis per a presentar comunicacions i inscriure's estan oberts. Fins al 25 d'abril es poden enviar propostes de comunicacions i el termini d'inscripció finalitza el 15 de maig.