Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia Feminista Logo del portal

Jornada de benvinguda del Màster Universitari en Gènere i Polítiques d’Igualtat de la Universitat de València

  • 21 de setembre de 2017
bienvenida master

L’Institut Universitari d’Estudis de la Dona, la Càtedra d’Economia Feminista i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València organitzen el dia 27 de setembre la jornada de benvinguda de la nova edició del Màster Universitari en Gènere i Polítiques d’Igualtat.

Aquest màster, que arriba ja a la seua 11a edició, té com a objectiu principal l’estudi i reivindicació de les polítiques d’igualtat de gènere i les aportacions realitzades per les dones en tots els camps del coneixement al llarg de la història. La jornada de benvinguda està dirigida al professorat i alumnat tant del primer com del segon curs del màster, i tindrà lloc en el Centre Cultural La Nau el pròxim dimecres 27 de setembre.

Entre els actes principals d’aquesta jornada destaca la conferència de la professora i activista Yayo Herrero, que porta per títol “Transitar a una economia que pose al centre la vida” i se celebrarà en les Aules Seminari de La Nau a partir de les 18.30 hores. Posteriorment tindrà lloc, en la Capella del mateix edifici, una conferència sobre la història de la música per a piano escrita per dones des del segle XVIII fins al XX, amb l’acompanyament en directe de la pianista Renata Casero.