Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia Feminista Logo del portal

La Càtedra d’Economia Feminista convoca ajudes per a estudiants del Màster de Gènere i Polítiques d’Igualtat

  • 10 d’octubre de 2017
ajudes_master

El Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació ha publicat la resolució per la qual es convoquen ajudes a estudiants de la Càtedra d’Economia Feminista que cursen el Màster de Gènere i Polítiques d’Igualtat.

Els i les estudiants que estiguen matriculats en el Màster de Gènere i Polítiques d’Igualtat organitzat per la Càtedra d’Economia Feminista de la Universitat de València poden accedir ja a aquestes ajudes convocades pel Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació. Aquestes ajudes consistiran en el pagament de la matrícula del primer dels dos cursos del Màster, després del qual els beneficiaris hauran de justificar l’aprofitament del curs i el compromís de matricular-se en el segon any.

S’atorgarà un total de dues beques per un import total de 5.520 € (2.760 € cadascuna), i podran accedir a elles els i les estudiants matriculats en el primer curs del Màster durant el curs acadèmic 2017-18. Les bases completes de la convocatòria i l’imprés de sol·licitud es poden consultar en aquest enllaç.

 

Llista d'enllaços: