Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Imatge gràfica del Fòrum de l'ETSE 2023.
Fòrum d’Ocupació de l’ETSE 2023

El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació organitza, a través d’UVocupació i la Fundació General UV, el Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València que, el dia 27 d’abril, dedicarà a les titulacions de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV) amb la finalitat d’impulsar l’ocupabilitat dels seus futurs egressats.

La fira d’ocupació se celebrarà de 13 a 18 hores, en modalitat presencial a l’Àgora de l’Escola i d’altres espais acadèmics, dins del marc del tradicional TALENT-FEST de l’ETSE.

Hi participarà més de 60 empreses i entitats, entre les quals, Fundació València Activa, LABORA-GVA, Accenture, Analog Devices, Inc (ADI), Autis Ingenieros S.L.U. (enginyeria dedicada a la integració de sistemes), la consultora tecnològica Bosonit, CENTUM Research & Technology, de sistemes aeronàutics, el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials de València (COGITI), Demium Startups d’inversió de talent, la multinacional tecnològica EDICOM, Infoverity (solucions en gestió de dades que cerca personal a València), la internacional Maibornwolff amb nou seus a Espanya, Alemanya i Tunísia, MaxLinear, l’empresa informàtica NTT DATA, S2 GRUPO de ciberseguretat, OPOSICIONS GVA, Toshiba Mitsubishi Electric i la consultora informàtica Xplore Group Commerce POWER ELECTRONICS i ERNI; a més d’altres empreses tecnològiques, càtedres de recerca universitària, ONG, sindicats i administracions públiques.

Aquest és un encontre especialitzat en matèria laboral i eixides professionals que pretén facilitar el contacte personal entre empreses/entitats/institucions i estudiantat per tal de promoure l’ocupació universitària de qualitat, especialment en els camps de la tecnologia i la indústria.

UVocupació recomana que, davant la possibilitat d’interacció directa amb les organitzacions participants en el fòrum, les persones en cerca activa d’ocupació revisen el currículum, preparen una breu presentació d’elles mateixes i busquen informació sobre les empreses, sobretot, d’aquelles que puguen ser del seu interés professional.

La participació en les activitats del Fòrum requereix inscripció que pot realitzar-se des de la fitxa personal d’UVocupació en entrar a www.uv.es/bolsadetrabajo

Programació d’activitats ací

 

Data 27 d’abril de 2023 de 13:00 a 18:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV). Av. de la Universitat s/n 46100 Burjassot, València. Inscripció online

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació

Fundació General UV

UVocupació

Amb la col·laboració de l'ETSE-UV.

https://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta uvforo@uv.es

 
Més informació