Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Clau GECE 04/2019. "Creix 1,8 punts el percentatge d'empreses familiars valencianes que aconsegueixen situar-se entre les més competitives d'Espanya"

  • 1 d’abril de 2019
Image de la noticia

L'Observatori sobre Govern, Estratègia i Competitivitat de les Empreses (GECE) presenta la seua Clau “Creix 1,8 punts el percentatge d'empreses familiars valencianes que aconsegueixen situar-se entre les més competitives d'Espanya". En col·laboració amb la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València, promogut per Bankia i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

 

L'Observatori GECE analitza la competitivitat de les empreses valencianes i la seua relació amb el seu govern corporatiu, direcció i estratègia. La present “Clau” aborda l'evolució de la competitivitat de les empreses valencianes amb dades compreses entre el tancament de l'exercici 2014 i el del 2017. L'anàlisi distingeix la tendència seguida per les empreses valencianes en general, i les de propietat familiar en particular. S'analitza la contribució de les empreses més competitives a la generació d'ocupació i valor afegit i s'identifiquen els sectors en els quals les empreses de Comunitat Valenciana estan més ben posicionades respecte a la mitjana espanyola.

Consulte la clau GECE 04/2019 aquí

Consulte les anteriors claus o informes GECE aquí.

Accediu a la web del Observatori GECE aquí.