Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Curs d'Empresa Familiar: Aspectes clau per a la seua competitivitat i perdurabilitat (12ª Edició)

  • 9 de desembre de 2019
Image de la noticia

El nostre curs d'Empresa Familiar: Aspectes clau per a la seua competitivitat i perdurabilitat (12ª Edició) començarà el pròxim 07 de febrer amb Francisco Vallejo (Conseller Delegat de Pintures Isaval) que ens proporcionarà informació sobre "La família propietària i els seus rols en la direcció i el govern de l'empresa".

El curs està dirigit a tots els alumnes universitaris de grau i postgrau de tots els àmbits, estudiants amb vocació emprenedora o membres de famílies empresàries i professionals, i persones interessades a conèixer la problemàtica de l'empresa familiar a casa nostra. Té com a objectiu donar a conèixer què és una empresa familiar, quins agents hi intervenen, quins són els problemes i les fortaleses d'aquest tipus d'empresa a més de comprendre el procés de successió, els conflictes típics en aquestes empreses, així com el relleu intergeneracional i la problemàtica del lideratge.

Els alumnes podran aprendre i assimilar un conjunt de conceptes sòlids i innovadors des dels quals entendre amb més claredat les qüestions estratègiques, organitzatives, humanes, econòmic-financeres i jurídiques presents de forma ineludible a les EF. En el curs s'estudiaran, de la mà de professors i professionals especialitzats en aquest tipus de problemàtiques, i des d'una perspectiva interdisciplinària i pràctica, els grans temes de la successió, els canvis de generació, la incorporació i retribució de familiars, el paper dels professionals o la confecció d'un protocol familiar que ordene i regule totes les relacions entre la família i l'empresa.

El curs consta de cinc mòduls:

Mòdul 0 - Introducció a l'Empresa Familiar

Mòdul 1 - Govern i Direcció en l'Empresa Familiar

Mòdul 2 - Gestió de les Emocions de l'Empresa Familiar

Mòdul 3 - Aspectes legals de l'Empresa Familiar

Mòdul 4 - Aspectes financers de l'Empresa Familiar

Mòdul 5 - Visita Formativa

Dates: de el 07 de febrer a el 08 de maig de 2020

Programa