Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Sessió informativa beques Erasmus Pràctiques 2022-2023

El Servei de Relacions Internacionals i Cooperació acaba de publicar la convocatòria de mobilitat Erasmus Pràctiques 2022-2023. Pots veure-la en el següent enllaç a la nostra pàgina web: https://ir.uv.es/yiyL3UJ

El programa Erasmus Pràctiques possibilita als estudiants i recent titulats de Grau i Màster la realització de pràctiques en empreses de la Unió Europea que participen en el programa Erasmus+

El primer termini de sol·licituds s'obrirà l'endemà a la seua publicació en el DOGV i fins al dia 15 de juliol de 2022 tots dos inclosos per a modalitat A (pràctiques curriculars) i B (recent titulats).

Obrirem també els següents terminis de sol·licituds:

• Segon termini: del 3 al 21 d'octubre de 2022, ambdós inclosos.

• Tercer termini: del 17 de gener al 16 de febrer de 2023, ambdós inclosos.

Per a fer la sol·licitud cal accedir al procediment Expedient Erasmus Pràctiques de la Seu Electrònica UV  (https://www.uv.es/seu-electronica/ca/electronica-uv.html#)

Hem organitzat una sessió informativa sobre les beques Erasmus Pràctiques 2022-2023 per a explicar les novetats de la nova convocatòria. En finalitzar la sessió obrirem el xat perquè pugueu preguntar tots els vostres dubtes.

Tindrà lloc el proper dilluns 20 de juny a les 12.00 hores per videoconferència. La sessió quedarà gravada i es publicarà en el nostre canal de Youtube per si algú no poguera assistir.

Només cal punxar en el enllaç a l'hora prevista per a entrar a la sessió:  https://ir.uv.es/46DsY0V

 

La teua participació serà molt benvinguda!

 

Data 20 de juny de 2022 de 12:00 a 14:30. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

enlínea

 
Organitza
 

Contacta sancem@uv.es

 
Més informació