Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Taller de Sostenibilitat
Taller de sostenibilitat
Presencial

1ª llavor de la comunitat d'estudiants en acció per un futur sostenible, just i inclusiu

 

Es tracta d'un programa d’aprenentatge en sostenibilitat que té per objectiu desenvolupar un coneixement global, crític i actiu dins de la comunitat d’estudiants de la Universitat de València, en la cerca de noves solucions i accions cap a un canvi més sostenible, just i inclusiu per a totes les persones. Alhora, la formació busca donar suport a la creació d’una comunitat d’estudiants que treballe per la sostenibilitat al sí de la Universitat.

Una formació pràctica dissenyada mitjançant dinàmiques participatives i metodologies àgils i innovadores per a facilitar una nova comprensió col·lectiva als estudiants més curiosos, apassionats i compromesos de les diferents branques de coneixement de la Universitat, que vulguen deixar de ser mers espectadors per a ser part activa de la comunitat.

Una iniciativa més creativa (learning by doing) que convida a compartir i a generar un propòsit comú d’aprenentatge i contribució a la comunitat, connectant i generant sinergies entre els participants, per a sembrar la primera llavor d’una futura “Comunitat d’Estudiants en Acció”.

Suma’t! i al costat de la resta d’actors de l’entorn acadèmic, lidera el canvi que volem i necessitem veure en la nostra universitat, la nostra societat i el nostre planeta.

Inscripció gratuïtaFormulari d'inscripció

Mes informació: https://www.uv.es/catedra-economia-bien-comun/es/novedades/1-semilla-comunidad-estudiantes-accion-futuro-sostenible-justo-inclusivo-1286325468191/Novetat.html?id=1286364140915

 

 
Període de l'esdeveniment:
  • 6 de març de 2024 de 09:00 a 13:00. Dimecres.
  • 7 de març de 2024 de 09:00 a 13:00. Dijous.
 
 
Lloc de realització

Jardí Botànic de la Universitat de València (Sala Seminaris)

C/ Quart, 80

Valencia (46020)

 
Organitza

Càtedra d’Economia del Bé Comú i Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable de la Universitat de València.

https://www.uv.es/catedra-economia-be-comu/ca/catedra-economia-be-comu.html

 

Contacta beatriz.medina@ext.uv.es

 
Més informació
 
Tiquets

Preu: Gratuito€

Comprar entrades