Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Dona mirant a través d'un microscopi
AlumniUV: Vine a veure el món de l'invisible al Museu Hª Natural (2ª edició)
Presencial

Al taller coneixerem el món microscòpic amb la utilització de lupes i microscopis. Amb diverses mostres de sorra de les nostres platges identificarem organismes.

 

Introduirem nocions de micropaleontologia com una branca de la paleontologia on els microfòssils són fonamentals per a l'estudi del passat i del present. 


De la mateixa manera, s'abordarà conceptes com l'Ecologia, sostenibilitat i contaminació atès que a través de diferents mostres de sorra de platja seran capaces d'entendre la relació entre contaminació i disminució de la diversitat.

El Museu de la Universitat de València d’Història Natural -MuseuHN- és una nova instal·lació de la Universitat de València que s'origina amb la idea de reunir en un únic espai els elements més rellevants de les seues 32 col·leccions científiques amb centenars de milers d’exemplars i oferir aquest ingent patrimoni cultural i científic a la societat valenciana. A més, el Museu es converteix en un espai de recerca i formació per a la comunitat universitària i el públic en general.

  • Data: dimecres 21 de febrer 
  • Horari:  16:30 a 18:30 hores 
  • Lloc: Aula Didàctica (Museu Hª Natural-Campus Burjassot)
  • Adreçat a AlumniUV Premium / AlumniUV Basic i Públic en general
  • Inscripció gratuïta: https://go.uv.es/084ZJ9x

 

Data 21 de febrer de 2024 de 16:30 a 18:30. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Aula de Didàctica del Museu Hª Natural UV

Doctor Moliner, 50

Valencia (46100)

 
Organitza
 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació