Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Foto dels intèrprets
Martirio & Raul Rodríguez

Serenates 2023

A Chavela

Martirio & Raul Rodríguez

Martirio ofereix, al costat del genial guitarrista Raúl Rodríguez, un concert amb repertori basat fonamentalment en el repertori de la gran Chavela Vargas, pertanyent al disc homenatge que tots dos li van dedicar, De un mundo raro, cantes por Chavela, amb unes versions de la seua admirada artista al compàs del flamenc que són pura emoció.

El coneixement musical i humà dels artistes entre si fan factible qualsevol tipus de sorpresa i emoció. L’enamorament de tots dos per la música popular, les seues arrels i la seua fusió fan que s’establisca un llenguatge propi que parteix de les seues composicions i versions de grans clàssics dels quals són deutors. 

Del blues al flamenc, del bolero al tango, de la copla al swing en un to a vegades culte, altres popular i sempre còmplice i heterogeni, que caracteritza la música de Martirio i que, amb la versatilitat instrumental de Raúl, aconseguiran conquistar al públic.

Venda anticipada d'entrades (PVP 3,15€) en: http://www.latenda.es/entrades o La Tenda del Centre Cultural La Nau

 

Data 30 de juny de 2023 de 22:00 a 23:30. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Organitza:

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura -GVA

Col·laboracions i patrocinis:

Diputació de València. Fundació Banc de Sabadell. Ajuntament de València. Palau de la Música de València. Escola d'Arts i Superior de Disseny de Valaència (EASD). Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de Valencia. European Festivals Association.

 

Contacta aulademusica@uv.es

 
Més informació