Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Intensiu estiu 20h (tots els nivells) 4 hores al dia

Curs de 20 hores a la semana, 3 hores + 1 d’expressió oral al día de dilluns a divendres pel matí. Tots els nivells. Més informació en continguts. Pressupost i calendari personalitzat en contactocdi@uv.es.

Tria el curs en el qual vols matricular-te
Caràcter Curs de nivell
Nivells A1, A2, B1, B2, C1
Requisits

Si la persona interessada té coneixements previs, es recomana realizar la prova de nivell online. Si la persona no té coneixements previs, es recomana que es matricule en un curs de nivell A1. El cas de tenir dubtes sobre el nivel, es pot concertar una cita per a tindre una entrevista amb la coordinadora d’espanyol i fer, si escau, un test de nivell presencial el dilluns de primer dia de curs.

Data d'inici 03/06/2024
Data de finalització 20/09/2024
Nombre d'hores 20 hores per setmana
Horari Dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 amb un descans de 11:00 a 11:30
Destinataris Externs UV: Adults, Estudiants Intercanvi
Tipus de formació Presencial
Inscripció Des de 04/03/2024 fins al 20/09/2024
Preu del curs * Veure en continguts
Continguts

Els cursos d’estiu del Centre d’Idiomes de la Universitat de València están dirigits a totes aquelles persones que volen iniciar, ampliar o perfeccionar el coneixement de la lengua i la cultura españoles. Tots els cursos segueixen les especificacions del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües i les classes es desenvolupen amb una metodología comunicativa basada en la idea “d’aprendre fent”.

Aquests cursos d’estiu són perfectes per a persones que ens visiten entre el mes de juny i el mes de setembre, almenys durant dues setmanes, que volen avançar més ràpid en l’aprenentatge de la lengua i la cultura españoles i que poden assistir a classe cada dia, de dilluns a divendres, durant 4 hores reals (60’) al dia en horari de matí. Durant la darrera hora del curs es treballarà l’expressió oral de les persones participants amb diferents tipus d’activitats comunicatives. Un o dos divendres al mes, a més, farem classes a l’exterior, en llocs paradigmàtics de la ciutat on posarem en marxa els nostres coneixements mediant activitats tutoritzades pels professors.

Es poden fer cursos des del nivell A1 fins al nivell C1, segons els coneixements de les persones interessades. Pots triar un dilluns des del 3 de juny fins al 9 de setembre per a ingressar en un dels nostres grups d’estiu i entrenar el teu castellà des de 2 a 16 setmanes durant tot l’estiu. Per la vesprada podràs gaudir del nostre club social on es programen activitats socials, culturals i turístiques per als que vulguen continuar practicant i conèixer un poc més de la cultura valenciana.

HORARIS I INSCRIPCIÓ 

  • 2 setmanes 9 a 13:30 h 
  • 3 setmanes 9 a 13:30 h 
  • 4 setmanes 9 a 13:30 h
  • 5 setmanes 9 a 13:30 h
  • 6 setmanes 9 a 13:30 h
  • 7 setmanes 9 a 13:30 h 
  • 8 setmanes 9 a 13:30 h

 

* La setmana del 12 al 16 d'agost, els dies 15 i 16 d'agost no hi haurà classe per festiu nacional i l'horari de classes es modificarà. És per això que hi ha un preu especial SOLO eixa setmana. Escriu un email a contactocdi@uv.es i et facilitaran un pressupost personalitzat.

 

TARIFES 

Per a obtindre més informació sobre les tarifes d'estos cursos, podeu escriure un email a contactocdi@uv.es

 

 

DOSSIER INFORMATIU 

En el dossier informatiu podeu descarregar la informació completa del programa.

ALLOTJAMENT 

Per a contractar allotjament amb alguna de les residencies oferides podeu veure el dossier de residencies i enviar un email a residenciascdi@uv.es

Lloc de realització

Centre d'Idiomes

Campus de Tarongers

C/ Serpis, 25

46022 València (València)

963 067 781

https://www.uv.es/cdi

contactocdi@uv.es

Facebook Twitter

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa