Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

El Centre d’Idiomes UV organitza aquest estiu cursos de valencià EN LÍNIA per a la preparació de les proves de la JQCV octubre 2023

  • 2 de juny de 2023
Cursos de valencià online

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València ha organitzat per a aquest estiu, cursos de valencià de preparació per a les proves oficials de certificació. L'objectiu d'aquesta oferta formativa és arribar al màxim d'estudiants possibles.

És per això, que hem implantat els cursos en línia, adaptats per a aquelles persones que vagen a presentar-se a una prova de certificació de valencià i puguen preparar-se l'examen sense haver de desplaçar-se. Som conscients que moltes persones volen estudiar valencià, però es troben en una altra comunitat o no poden assistir a les classes.

L'oferta formativa consta de cursos intensius presencials i cursos en línia. Tots dos formats, tant presencial com en línia, es fan amb la intenció de preparar a tots els estudiants que vagen a presentar-se a l'examen oficial de la EOI al setembre o a l'examen oficial de la JQCV a l'octubre.

Respecte als cursos en línia telepresencial, comencen en pròxim 9 de juny i s'allargaran fins al 20 d'octubre. Amb un total de 60 hores, les classes es faran dimecres i divendres d'11.00 a 13.00 o de 16.00 a 18.00. En el mateix dia, es pot assistir lliurement a la sessió del matí i/o a la sessió de vesprada sense limitacions. Les classes s'interrompen el mes d'agost i es tornen a reprendre al setembre.

I el més important, si eres estudiants de la Universitat de València, els cursos et costen NOMÉS 85€ (subvencionats pel Servei de Llengües i Política Lingüística). No esperes a últim moment i no et quedes sense la teua plaça.

Com bé hem dit anteriorment, també tenim cursos intensius presencials durant tot l'estiu. El mes de juny-juliol hi haurà cursos de 60 hores de tots els nivells. Els cursos començaran el 26 de juny i finalitzaran el 27 de juliol. D'altra banda, també hi haurà intensiu a l'agost de 60 hores d'A1-A2, C1 i C2. Les classes seran de dilluns a dijous tant al juny-juliol com a l'agost.