Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

L’estudiantat de la UV pot estudiar idiomes des de 85€ al Centre d’Idiomes de la Universitat de València

  • 19 de setembre de 2022
Estudiantes

La Universitat de València ha posat a la disposició dels seus estudiants diversos avantatges a l'hora d'estudiar idiomes. Amb l'objectiu d'incentivar l'estudi d'idiomes i que els alumnes tinguen una bona formació d'idiomes, Servei de Llengües i Política Lingüística (SLPL) i Relacions Internacionals ofereix subvencions perquè tots aquells alumnes de la UV que vulguen estudiar al Centre d’Idiomes de la UV puguen fer-ho amb descomptes i bonificacions només per a ells.

D'una banda, els alumnes que vulguen presentar-se a alguna prova de certificació de valencià o simplement vulguen estudiar la llengua pròpia, tenen la possibilitat de preparar-se amb nosaltres amb cursos de 60 hores per 85€ i cursos de 90 hores per 125€ (consultables a través de https://links.uv.es/cdiuv/cursos-valencia)

D'altra banda, per a aquells alumnes que estudien en els diferents campus de la Universitat de València (Blasco Ibañez, Burjassot-Paterna, Tarongers i Ontinyent) i no poden desplaçar-se, hem preparat el PROGRAMA CAMPUS. Es tracta de cursos de valencià de 90 hores per 125€ i d'anglés de 90 hores per 214,40€ al campus on estudien perquè els alumnes no hagen de desplaçar-se. A més aquests cursos tenen l'avantatge de suspendre les seues classes en el període d'exàmens.

 

CAMPUS BLASCO IBAÑEZ

CAMPUS BURJASSOT-PATERNA

CAMPUS TARONGERS

CAMPUS ONTINYENT

 

Finalment, cal destacar que tots els estudiants de la Universitat de València tenen un 50% de descompte en tots els cursos d'anglés, francés, italià, alemany, portugués, coreà i àrab. Aquest descompte serà efectiu tant en cursos de nivell com en cursos de preparació de proves oficials o cursos específics (consultables a través de https://www.uv.es/cdi).

 

Si necessites més informació, pots escriure a contactocdi@uv.es, telefona al 96 306 77 81 o acudeix a la secretaria del Centre d’Idiomes de la UV al carrer Serpis 25 (València)