Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

 

Formulari de preinscripció per a nous candidats/noves candidates a la Colla de Dolçaines i Percusió de la UV Curs 2020-2021

Cognoms i nom *
Data de naixement * (dd/mm/aaaa)
Telèfon mòbil *
E-mail *
Instrument *
Estudiant de la Universitat de València SI NO
Titulació *
Curs de la titulació *
 

 

Fases d'inscripció:

La inscripció en la Colla de Dolçaines de la UV té caràcter anual i, coincidint amb el curs acadèmic, s’obriran dos períodes d’inscripció, un en cada quadrimestre, en cas que hi haja places disponibles.

1r quadrimestre Curs 2020-2021

Prova de nivell: 23 d'octubre a les 17 hores
Dipòsit: A partir de l'1 de novembre de 2020

2n quadrimestre Curs 2020-2021

Prova de nivell: 19 de febrer a les 17 hores
Dipòsit: A partir de l'1 de març de 2021

 

*IMPORTANT: Encara que aquestes són les dates de preinscripció idònies, el període d’inscripció estarà obert durant el curs fins que s’ocupen totes les places. Aleshores es podran rebre sol·licituds de preinscripció  durant tot el curs acadèmic i es realitzaran proves de nivell puntuals en cas que hi hagen places disponibles. 

No és necessària la preinscripció ni la prova de nivell en cas que l’alumnat ja estiga inscrit amb anterioritat.

Dipòsit:

La participació en la Colla de Dolçaines de la UV és gratuïta. Ara bé, l’alumnat inscrit ha de fer un dipòsit de 40€ (mitjançant rebut bancari) a l’inici del quadrimestre, que li serà retornat a l’acabament del curs si ha assistit a un mínim del 80% de les activitats que la Colla realitza (incloent els assajos, classes i actuacions a què hagen estat convocats). Si l’alumne o alumna no ha complit amb aquest mínim d’assistència, no es procedirà a la devolució del dipòsit en concepte de penalització.

Preinscripció dels nous candidats/de les noves candidates

Per a formar part de la Colla de Dolçaines de la UV,  els nous candidats/les noves candidates hauran de fer la preinscripció emplenant el formulari adjunt. Els antics/les antigues alumnes no cal que realitzen  la preinscripció.

Prova de nivell

Els nous candidats/les noves candidates rebran la confirmació de la preinscripció mitjançant una comunicació en la qual seran convocats a presentar-se a una prova de nivell, que consisteix en la interpretació d’una peça lliure d’un màxim de 10 minuts de durada.

A partir del dia següent de la prova de nivell, s’enviarà un altra comunicació per correu electrònic als nous candidats/les noves candidates, en la qual se’ls informarà del resultat de l’adjudicació de les places en funció dels resultats de la prova, i en cas de haver-la superada,  el passos que cal fer per a poder formalitzar la inscripció.

Inscripció dels nous i antics membres/noves i antigues membres

Per a inscriure’s, els nous candidats cal que emplenen el formulari d’inscripció, l’autorització de la domiciliació bancària (SEPA) per a fer el dipòsit i els documents complementaris (fotocòpia del DNI i carnet universitari) indicats en la comunicació que hauran rebut els/les alumnes després d’haver superat la prova de nivell. 

Per a fer la inscripció, els antics i les antigues membres han d’emplenar el formulari d’inscripció, enviar la fotocòpia del seu carnet universitari i l’autorització de la domiciliació bancària per al dipòsit (SEPA) (en cas que el número de compte haja canviat respecte al curs anterior), i enviar els documents a l'adreça electrònica  pam@uv.es

La inscripció es formalitza amb la confirmació de l’entrega de la fitxa d’inscripció, degudament signada.

En ambdós casos, una vegada rebuda la fitxa d’inscripció, l’autorització de la domiciliació bancària i els documents complementaris, es remetrà un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció com a membre de l’any acadèmic en curs. Els membres de la Colla rebran un mail amb la data aproximada amb què es girarà el rebut per a l’abonament del dipòsit del quadrimestre corresponent.