Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

  • Colla

Fases d'inscripció:

La inscripció en la Colla de Dolçaines de la UV té caràcter anual i, coincidint amb el curs acadèmic, s’obriran dos períodes d’inscripció, un en cada quadrimestre, en cas que hi haja places disponibles.

1r quadrimestre Curs 2019-2020

Preinscripció De l'1 de setembre al 2 d'octubre
Prova de nivell: 3 d'octubre a les 17 hores
Dipòsit: A partir del 25 d'octubre de 2019

2n quadrimestre Curs 2019-2020

Preinscripció Del 15 de desembre al 20 de febrer
Prova de nivell: 20 de febrer a les 17 hores
Dipòsit: A partir de l'1 de març de 2020

 

*IMPORTANT: Encara que aquestes són les dates de preinscripció idònies, el període d’inscripció estarà obert durant el curs fins que s’ocupen totes les places. Aleshores es podran rebre sol·licituds de preinscripció  durant tot el curs acadèmic i es realitzaran proves de nivell puntuals en cas que hi hagen places disponibles. 

No és necessària la preinscripció ni la prova de nivell en cas que l’alumnat ja estiga inscrit amb anterioritat.

Dipòsit:

La participació en la Colla de Dolçaines de la UV és gratuïta. Ara bé, l’alumne que obtinga la condició de membre inscrit ha de fer un dipòsit de 40€ (mitjançant rebut bancari) cada quadrimestre. Aquest dipòsit serà retornat a l’alumne a l’acabament del quadrimestre si ha assistit al 80% de les activitats en el quadrimestre inscrit (incloent els assajos, classes i actuacions a què hagen estat convocats).

Si l’alumne no ha assistit a un mínim del 80% de les activitats que la Colla de Dolçaines  de la UV desenvolupe durant el quadrimestre inscrit, no es procedirà a la devolució del dipòsit en concepte de penalització.

Preinscripció dels nous candidats

Per a formar part de la Colla de Dolçaines de la UV,  els nous candidats hauran de fer la preinscripció emplenant el formulari adjunt o acudir a l’oficina de l´ Àrea d’Activitats Musicals (c/Amadeu de Savoia, 4, 4a planta), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. (Els antics alumnes no cal que realitzen  la preinscripció).

Prova de nivell

Els nous candidats/les noves candidates rebran la confirmació de la preinscripció mitjançant una comunicació en la qual seran convocats a presentar-se a una prova de nivell, que consisteix en la interpretació d’una peça lliure d’un màxim de 10 minuts de durada.

A partir del dia següent de la prova de nivell, s’enviarà un altra comunicació per correu electrònic als nous candidats/les noves candidates, en la qual se’ls informarà del resultat de l’adjudicació de les places en funció dels resultats de la prova, i en cas de haver-la superada,  el passos que cal fer per a poder formalitzar la inscripció.

Inscripció dels nous i antics membres

Per a inscriure’s, els nous candidats cal que emplenen la fitxa d’inscripció, l’autorització de la domiciliació bancària (SEPA) per a fer el dipòsit i els documents complementaris (fotocòpia del DNI i carnet universitari) indicats en la comunicació que hauran rebut els/les alumnes després d’haver superat la prova de nivell. 

Per a fer la inscripció, els antics/les antigues membres han d’emplenar la fitxa d’inscripció  sol·licitada o rebuda des de la FGUV i l’autorització de la domiciliació bancària per al dipòsit.

La inscripció es formalitza amb la confirmació de l’entrega de l’autorització de la  domiciliació bancària (SEPA), corresponent als 40 euros de dipòsit, degudament signada. 

En ambdós casos, una vegada rebuda l’autorització de la domiciliació bancària juntament amb la fitxa d’inscripció i els documents complementaris, es remetrà un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció com a membre de l’any acadèmic en curs i amb la data aproximada en què es girarà el rebut per a l’abonament del dipòsit del quadrimestre corresponent. 

Formulari de preinscripció a la Colla de Dolçaines i Percusió de la UV Curs 2019-2020

Cognoms i nom *
Data de naixement * (dd/mm/aaaa)
Telèfon mòbil *
E-mail *
Instrument *
Estudiant de la Universitat de València SI NO
Titulació *
Curs de la titulació *
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies