Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

Busquem doctors entusiastes i amb talent interessats a accedir a una beca postdoctoral Marie Curie

  • 22 de juny de 2023
Laboratori

On?:

En l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I²SysBio, CSIC-UV) a València (Espanya). L'I²SysBio es va inaugurar en 2018 i té com a objectiu convertir-se en un centre de referència internacional en el camp de la Biologia de Sistemes. Per a més informació, prema ací.

L'I²SysBio es troba a València (tercera ciutat més gran d'Espanya). Pot trobar més informació sobre València ací.

Projectes i línies d'investigació:

  • Biomecànica de teixits i cèl·lules (en un sentit ampli) des d'un punt de vista teòric i computacional. Alguns dels principals camps d'interés del laboratori són els efectes de la curvatura 3D, la retroalimentació mecanoquímica, els enfocaments computacionals multifísics, el desenvolupament d'eines de programari, els bacteris com a matèria activa, la remodelació tissular, etc.

Perfil i competències desitjades:

  • Doctorat en Física, Informàtica, Enginyeria, Matemàtiques o Biologia amb una sòlida formació quantitativa i computacional
  • Coneixements de programació (C++, Python, o similars)
  • Habilitats socials (el nostre objectiu és que hi haja un ambient cordial i agradable en el laboratori!)

Com presentar la sol·licitud:

Consulte els criteris de selecció ací.

El termini oficial per a la presentació de sol·licituds finalitza el 13 de setembre de 2023, però l'avaluació de sol·licituds comporta cert temps. Si compleix els requisits: a) envie un CV b) envie una carta de presentació (d'1 pàgina com a màxim) explicant PER QUÈ li agradaria treballar amb nosaltres i PER QUÈ hauria de ser seleccionat, i c) proporcione el nom i la informació de contacte de fins a tres referències a jbuceta@gmail.com utilitzant "MSCA OPENING" com a assumpte del correu electrònic (IMPORTANT: els correus són processats automàticament per una bústia intel·ligent. Si l'assumpte no és l'indicat, el més probable és que el seu correu acabe en la paperera).