Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Història i Identitats en el Mediterrani Occidental (segles XV-XIX) Logo del portal

València, amb la seua agradable temperatura, convida a assistir a qualsevol de les múltiples opcions d'oci que ofereix: cinema, teatre, dansa, música... que juntament amb bars, cafeteries, restaurants, sales de ball, etc. configuren una variada oferta d'oci amb alternatives per a tots els gustos i nivells adquisitius.

On anar?

Com desplaçar-se?

València és una ciutat ideal per a desplaçar-se en bici, gràcies a la seua dimensió, el seu terreny pla i el seu centre històric on els vehicles de motor tenen limitada la velocitat a 30 quilòmetres per hora. Disposa de més de 120 quilòmetres de carril bici i compta amb l'antic llit de Riu Túria, un jardí que travessa el nucli urbà i permet visitar-la amb bici, sense presses i disfrutant d'un clima suau tot l'any.

Què visitar?

Et proposem visitar 10 imprescindibles que no et pots perdre:

Ciutat de les Arts i les Ciències, Barri del Carme i els seus Palaus, Plaça de la Mare de Déu i conjunt catedralici, Plaça del Mercat i Llotja de la Seda, Museus, Plaça de l'Ajuntament, Marina Reial i platges de València, Parc Natural de l'Albufera, Jardins del Túria, Bioparc i Oceanogràfic.

On dinar o sopar?

La gastronomia valenciana és variada, natural i tradicional. Les fruites, verdures i hortalisses de la seua fèrtil horta, amb els peixos i mariscos frescos, són els principals ingredients d'esta exquisita cuina mediterrània.

Festes a València

Consulta les festes a la ciutat de València.