Universitat de ValènciaServei Tècnic i de Manteniment Logo del portal

Amb la finalitat de reduir els costos de funcionament dels espais en períodes de baixa activitat, el calendari general de la Universitat de València preveu tots els anys el tancament parcial o total d'edificis en períodes determinats de l'estiu, de Setmana Santa i de Nadal. La resta de l’any, s’ajusten els horaris de funcionament de les instal·lacions, de la il·luminació i la climatització, tant com siga posible, a l’ús real dels edificis.

És evident que el tancament de centres i instal · lacions redueixen les despeses d’energia, neteja, manteniment i d'altres en una quantia important.

Des del Servei Tecnic i de Manteniment es tramet, a la persona responsable dels espais, una programació de tancament d'edificis per a que siga omplida amb les dades d’aquests tancaments. El Servei Tècnic i de Manteniment recopila aquesta informació per tal de poder fer front a les possibles situacions imprevistes que es puguen produir en els períodes de tancament, i fa difusió d’aquesta amb els responsables dels espais, i gestors i empreses de manteniment.