UVSustainability,UVSustainabilityUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

Dia de les universitats saludables

  • October 5th, 2020
 

7 d'octubre de 2020

VI edició del Dia de les Universitats Saludables

Ara més que mai pensa en la teua salut, en la de les persones que formen part de la teua universitat, en la de les amistats, familiars i persones vulnerables. Pensa en Salut.

Per a celebrar el Día de les Universitats Saludables, inaugurem hui el MOOC “Introducció de la Sostenibilitat i els ODS en general en la docència universitària”, amb la presència online de la Vicerectora de Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, de la Delegada de la Rectora per a la Sostenibilitat i la cap de Iniciatives de Sostenibilitat Curricular. Aquest MOOC, en el que s’han matriculat més de 160 persones de la nostra universitat, pretén ser una ferramenta docent per a incorporar l’Agenda 2030 a l’aula.

Aquesta acció formativa s’enmarca dins del projecte “ODS: jo sí”, amb el que volem transformar la Universitat amb la teua col·laboració integrant els ODS en tots els ámbits universitaris per aconseguir una Universitat i una societat més saludables i sostenibles.

El projecte “ODS: jo sí”pretén integrar els ODS en tota l'activitat de la universitat com a institució i des dels seus diferents àmbits: docència, investigació, governança i compromís amb la societat.

Aquesta integració es durà a terme amb la participació de les persones que formem la universitat, amb la teua opinió i la de tothom. L'enquesta ODS inicial, on vas prioritzar metes en l'àmbit universitari de cadascun dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i on vas fer la teua aportació personal a l'Agenda 2030, serà el punt de partida de taules de treball i debat formades pels grups ODS (4 grups amb les temàtiques Persones, Planeta, Prosperitat i Pau/Aliances). Si vols, tu també pots formar part d'aquests grups ODS. Per a rebre més informació pots contactar amb sostenibilitat@uv.es 

Les primeres reunions dels grups ODS comencen el proper 19 d'octubre inaugurades per la Rectora, el Director del Centre Internacional de Computació de Nacions Unides UNICTF i la Vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat.

Tindran lloc al Jardí Botànic els dies 19, 20 i 21 d'octubre.

 Projecte ODS: jo sí;

A la Universitat de València  tens al teu abast informació del COVID-19 en el portal https://www.uv.es/covid 

També,  en la web de la Delegació de Sostenibilitat trobaràs informació que pot ajudar-te a portar un estil de vida més saludable:

 

www.unisaludables.es

 

Images: