UVSustainability,UVSustainabilityUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

Seminari internacional 'Knowledge exchange for in digital marketing to promote sustainibility in the agri-food sector- València, 22-25 nov. 2022

  • November 15th, 2022
Image de la noticia

La setmana del 22 al 25 de novembre de 2022 tindrà lloc el Seminari Internacional “Knowledge Exchange for in Digital Màrqueting to promalnom Sustainability in the Agri-Food Sector”, en el qual es reuniran experts en sostenibilitat, digitalització i emprenedoria amb agents de la cadena de valor agroalimentària, i professionals de la formació professional en les branques agràries i forestals.

Aquest seminari està organitzat per la Universitat de València, a través del Grup d'Innovació Docent en Enginyeria Química i Medi ambient, en el marc del projecte europeu Erasmus+ SUSTAGRI 4.0 (https://sustagri.eu/), coordinat a Espanya pel professor Dr. José David Badia *Valiente, del Departament d'Enginyeria Química de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, entitat que albergarà l'esdeveniment.

Accions com aquest seminari reforcen l'esperit de la Universitat de València com a motor de la transició sostenible de la nostra societat, i posa de manifest el paper de transferència del coneixement a altres sectors de l'educació. De la mateixa manera, es continua nodrint a l'ecosistema valencià d'oportunitats de formació, reflexió i col·laboració en l'àmbit de la sostenibilitat, en línia amb l'esperit de la distinció de la Ciutat de València com European Green Capital 2024, atorgat per la Comissió Europea.

En aquest taller de formació col·laborativa, s'abordaran les necessitats de formació del sector agroalimentari en termes de sostenibilitat, digitalització i emprenedoria, amb orientació feia les branques formatives de formació professional en el sector agrari i afins.
Aquesta activitat de co-creació contribuirà a la generació d'un programa formatiu gratuït per a cobrir les necessitats de competències digitals i d'emprenedoria en el sector agroalimentari, principalment en els punts de producció i venda de la cadena de valor, amb l'objectiu d'incrementar la sostenibilitat en el sector i reduir la bretxa digital. Aquest programa està destinat tant a professionals en actiu com a estudiants i formadors de grau mitjà i superior en formació professional, en sectors agrícoles, ramaders, pesquers, forestals, jardineria, mercats locals, eco-turisme o afins. Aquesta formació té un impacte directe sobre la millora de competències profesionalizantes, tant en termes d'intensificació (upskilling) com a reciclatge (reskilling), en línia amb el paradigma de l'Aprenentatge per a tota la vida (Life-long learning), en el qual la Universitat destaca com a agent facilitador d'experiències d'aprenentatge.

Aquestes accions venen emmarcades en el projecte Erasmus+ “SUSTAGRI 4.0: Digital Màrqueting to promalnom sustainability in the Agri-food sector”, finançat per la Comissió Europea sota la referència 2021-2-IE01-KA220-VET-000049494, en el marc del Programa d'Associacions Estratègiques per a la Innovació Docent en el Sector de la Formació Professional. 


 

Images: