UVcooperacióUniversitat de València Logo del portal

Beques per a l'acolliment d'estudiantat d'Ucraïna

  • 26 de gener de 2023
Campus

La invasió russa d'Ucraïna que es va iniciar a la fi del mes de febrer de 2022 va generar una situació d'emergència humanitària que ha suposat que a Ucraïna milers de famílies hagin hagut d'abandonar la seva llar.

La Universitat de València, conscient de la situació, està desenvolupant actuacions específiques per a atendre aquesta situació excepcional, a través del seu pla “Universitat de València amb Ucraïna”.

Per part seva, la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital va aprovar per Decret 124/2022, de 23 de setembre, va aprovar la concessió directa de subvencions de caràcter excepcional destinades a acollir a personal investigador i estudiantat d'educació superior afectat pel conflicte a Ucraïna.

En la concessió de la subvenció, la Universitat de València és una de les entitats beneficiàries, per la qual cosa publica la convocatòria de beques per a l'acolliment d'estudiantat d'educació superior afectat pel conflicte a Ucraïna a la Universitat de València.

Llista d'enllaços: