UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Facultat de Dret: Dimecres 3 d'abril de 2019

Horari: De 9:00 a 18:30 hores

Descripció: En aquest centre hi haurà estands i activitats programades (xarrades, taules redones, tallers, etc.) adreçades a l'estudiantat de la Facultat de Dret. 

Enguany, el Fòrum s'uneix a la tradicional Jornada d'eixides professionals que organitza la Facultat de Dret, que aconsegueix la seua desena edició, amb una estructura renovada i més àgil, que incorpora la informació que tradicionalment s'oferia en aquelles Jornades, i afig llocs i expositors de nombrosos despatxos, empreses, administracions públiques, etc., a més de tallers pràctics per a millorar el currículum o el perfil en xarxa del nostre alumnat, sessions dirigides a desenvolupar competències dissenyades per a la futura ocupabilitat, taules redones i moltes coses més...

El Fòrum, organitzat conjuntament entre la Facultat de Dret i el servei d'ocupació de la Universitat de València, UVempleo, pretén acostar als nostres estudiants una primera experiència del món laboral que no tardaran a conèixer. En aqueix sentit, constitueix per a UVocupació una gran oportunitat; i, per a la Facultat, la possibilitat de dur a terme un de les seues principals comeses: fomentar l'ocupabilitat responsable del seu alumnat.

Els estudiants de qualsevol de les titulacions impartides en el Centre que es troben cursant el "Practicum" han d'assistir a un mínim de tres taules redones o taller/coaching prèvia inscripció. Aquesta tindrà lloc entre els dies 25 i 28 de març a través de les pàgines web de la Facultat de Dret o de UVEmpleo, indistintament, mitjançant un enllaç que s'habilitarà el dia 25 de març a aquest efecte. En el formulari d'inscripció s'informarà amb detall del procés.

Per a la resta d'estudiants, amb independència del curs, la inscripció en les taules redones és voluntària, però ofereix una sèrie d'avantatges:

  • Obtindre un certificat oficial d'assistència expedit per la Facultat de Dret.
  • Rebre un "passaport" que podran presentar en els estands d'empreses i institucions que visiten, que així ho faran constar en el document. Acreditant un mínim de cinc visites a diferents estands, es facilitarà un tiquet per a gaudir de manera gratuïta del servei d'àpats que oferirà la Facultat a les 14,30 h.

Qualsevol estudiant, amb independència que assistisca o no a les xarrades sobre eixides professionals, podrà participar en les següents activitats:

  • Visita lliure als estands d'empreses i institucions amb informació sobre promoció professional, oferta de beques/pràctiques, etc. Un espai de trobada entre estudiantat, empreses i entitats; una oportunitat per a començar a forjar el seu futur professional de la mà dels experts, assessors i les persones que, en definitiva, millor coneixen el món laboral. Comptem amb la colaboració del Ajuntament de València (Regidoria d´ocupació i emprenedoria), ICAV, Broseta, Gómez-Acebo & Pombo, Deloitte, National Nederlanden, Garrigues, Lexer, Uría Ménendez, HipogesIberia, LABORA (Servei Valencià d´ocupació i Formació) a més de la presència de nombroses empreses i entitats relacionades amb àmbits professionals d'interés per als nostres estudiants.
  • Possibilitat de revisar els seus currículums i marques personals a través dels tallers expressos que, en llocs fixos i durant tot el dia, oferiran els tècnics de UVempleo a l'estudiantat.
  • Participació en un Fotocol. Si et fas una fotografia i la puges a les xarxes, t'obsequiarem amb una tassa commemorativa.

Tancarà aquesta jornada del Fòrum d'Ús de la Facultat de Dret l'acte de lliurament de diplomes a les empreses participants, que reconeixerà la seua tasca i col·laboració imprescindible.

Atendrem qualsevol dubte en la següent adreça de correu electrònic: forocupaciodret@uv.es

Inscripcions: Pot inscriure's ací, en les meses rodones sobre eixides professionals i/o taller/*coaching

INSCRIPCIÓ PER ALS ALUMNES DE DRET

INSCRIPCIÓ PER ALS ALUMNES DE CIÈNCIES POLÍTIQUES I DE L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

INSCRIPCIÓ PER ALS ALUMNES DE CRIMINOLOGIA