Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Edifici

Llista de novetats

Resultats de la cerca

 • Seguiment programes doctorat

  07/05/18

  Presentats 49 Programes de Doctorat al seguiment

  La Universitat de València ha presentat 49 títols a la primera convocatòria del seguiment de la implantació dels títols universitaris oficials de Doctorat. Aquests 49 programes se sumen als dos que s'avaluaren en la convocatòria pilot durant l'any 2017.

 • Enquestes d'avaluació docent

  10/04/18

  Obert el termini per a emplenar les enquestes d'avaluació de la docència

  Des d'avui, 10 d'abril, i fins al 20 de maig, els i les alumnes poden contestar a través de Secretaria Virtual les enquestes per a avaluar als professors i les professores de grau i màster oficial que els han impartit almenys 15 hores en assignatures anuals i del segon quadrimestre.

 • Pestanya de qualitat

  26/03/18

  Publicats els resultats de les enquestes de satisfacció de l’estudiantat amb els programes de doctorat

  Els informes que mostren els nivells de satisfacció dels i de les estudiants que duen matriculats i matriculades en un programa de doctorat tres o més anys ja es troben disponibles a la fitxa de cada títol (pestanya “Qualitat”, subapartat “Resultats enquestes de satisfacció”).

 • Informe de gestió

  14/03/18

  La Unitat de Qualitat fa pública una breu memòria de la seua activitat durant 2017

  El document, preparat amb motiu de l'elaboració de l'Informe de Gestió de la Universitat, mostra les actuacions més rellevants corresponents a aquesta unitat durant l'exercici 2017.

 • Analitzant informes

  21/02/18

  Enviats els informes departamentals sobre l'avaluació de la docència del curs 16-17

  La Unitat de Qualitat ha remés als diferents departaments els informes corresponents a la docència avaluada del curs 16-17, per tal que les dades siguen analitzades en profunditat i s'identifiquen possibles àmbits de millora.

 • Visita comitè avaluació externa

  19/02/18

  Visita de Comissió d'Avaluació Externa

  Demà la Universitat de València rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar els màsters en Estudis Anglesos Avançats i en Història de la Ciència i la Comunicació Científica.

 • Informes esports

  15/02/18

  Enviats els informes de satisfacció amb les activitats esportives

  La Unitat de Qualitat ha elaborat i remés als responsables del Servei d’Educació Física i Esports els informes amb les opinions dels participants en activitats esportives durant el primer quadrimestre del curs 2017/2018.

  [Llegir més]

 • Enquests de satisfacció doctorat i màster

  12/02/18

  Activades les enquestes de satisfacció amb els màsters i amb els programes de doctorat

  Els i les estudiants dels màsters que finalitzen la seua docència a principi d'any i l'estudiantat dels programes de doctorat, que du matriculat tres o més anys en el programa, tenen a la seua disposició qüestionaris en línia per donar la seua opinió sobre aquestes titulacions. Les enquestes són un element clau en els respectius Sistemes de Garantia Interns de la Qualiat (SGIQ). Les enquestes romandran obertes fins al 4 de març en el cas dels màsters i fins a l'11 per als doctorats.

 • Doctorats que han participat

  06/02/18

  Rebuts els dos primers informes de seguiment de programes de doctorat

  L'AVAP ha lliurat a la Universitat de València els informes definitius del seguiment dels programes de doctorat que han participat en l'experiència pilot (Doctorat en Fisiologia i Doctorat en Comptabilitat i Finances Corporatives). Tots dos han sigut favorables.

 • Dimensions DOCENTIA

  24/01/18

  Enviades les resolucions definitives de la primera experiència pilot del nou model d’avaluació del professorat

  S’han remés als professors i a les professores que voluntàriament participaren en la fase experimental d’implantació del Manual per a l’Avaluació de l’activitat docent del professorat. En breu s’iniciarà la segon remesa d’avaluacions experimentals.

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies