Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

De l'1 al 15 de setembre estará obert el segon període per a sol·licitar formació a la demanda en el SFPIE

  • 26 de juliol de 2023
Image de la noticia

Des de l'1 i fins al al 15 de setembre estarà obert el segon període per a cursos que es realitzen entre el 15 d'octubre i el 14 de març.

La proposta s’ha d’enviar mitjançant la Seu Electrònica de la UV.

La formació a la demanda pot ser sol·licitada per PDI de la Universitat de València; degans, membres d’equip de deganat, directors i secretaris de: Departaments, Instituts d’Investigació, Serveis Generals i càrrecs unipersonals i/o en el seu defecte, PDI acreditat per aquests amb preceptiva autorització per fer la demanda.

Amb aquesta resolució es pretén adequar el procés de sol·licitud a les possibilitats pressupostàries i d’organització que té l’SFPIE, per tal de racionalitzar: la utilització dels espais, l’ordenació horària de les accions formatives i l’equilibri en l’atenció als diversos sol·licitants. Per a cursos de formació amb una durada igual o inferior a 6 hores, les sol·licituds de formació es podrán presentar en qualsevol moment de l’any. Per a cursos de formació amb una durada entre 7 i 20 hores, les sol·licituds de formació es podrán presentar en dos terminis de temps: de l’1 al 15 de setembre i de l’1 al 15 de febrer.

Llista d'enllaços: