Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

Del 14 i fins al 20 d’abril estarà oberta la inscripció a la III Edició del Pla d’Actualització Docent

  • 6 d’abril de 2021
Image de la noticia

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, ha preparat una nova convocatòria del Pla d'Actualització Docent - PAD, que una vegada més estarà oberta al professorat de la Universitat de València que desitge millorar les seues competències professionals i habilitats docents.

El PAD és un projecte formatiu de 75 hores i es pot finalitzar en dues edicions consecutives. Abasta cursos sobre metodologies docents i avaluació, tecnologies educatives a l'aula i altres dirigits al desenvolupament d'habilitats personals i professionals.

L’alumnat que va realitzar la segona edició del PAD i li queden cursos per a obtenir la certificació no cal que s’inscriga, ja està incorporat al proper pla com a alumne/a. Pròximament rebrà una comunicació amb instruccions per accedir a la plataforma, seleccionar els cursos que vol fer en aquesta edició i matricular-se.

La inscripció a la III Edició del Pla d’Actualització Docent estarà oberta des del 14 de febrero a les 10 hores i fins al 20 d’abril a les 14 hores.

Instruccions per a inscriure’s: https://www.uv.es/sfpie/formacio/PAD/IIIED/02-PAD-Instruc-Inscripcio-Titol

Llista d'enllaços: