Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

El 17 d’octubre la Universitat de València acollirà les II Jornades d'Aprenentatge-Servei Universitari

  • 3 d’octubre de 2018
Image de la noticia

El 17 d’octubre es celebraran en la Biblioteca de Ciències "Eduard Boscà" del Campus de Burjassot de la Universitat de València les II Jornades d'Aprenentatge-Servei Universitari.

L'acte s'iniciarà amb una visita guiada al Museu d'Història Natural a les 9.30 hores i continuarà amb la inauguració de l'acte a les 10.30 hores. 

La Vicerrectora d’Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero Aleixandre serà l’encarregada de la inauguració que comptarà també amb la presència del Director del Servei de Formació i Innovació Educativa, Ferran Suay i Lerma, i els dos directors del projecte d’innovació Universitats Valencianes per l’ApS (UVApS), María Jesús Martínez Usarralde i Oscar Chiva Bartoll. En la mesa també els acompanyaran com a coordinadors de les Jornades els professors: Susana Romo Pérez, Xavier Ponsoda i Martí i Luis Pascual Calaforra.

Desprès de la inauguració es podrà visitar la presentació de pòsters sobre l’ApS, que serà accessible fins el 31 d’octubre per a tota la comunitat acadèmica.

A les 13 hores està prevista una taula redona i la clausura de l’activitat.

Llista d'enllaços: