Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

CONVOCATÒRIA DE FORMACIÓ CONTINUA 2023

  • 6 de febrer de 2023
Image de la noticia

El Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa obri la inscripció en les accions del Pla formatiu del personal al servei de la Universitat de València per a 2023 (Formació Contínua).

El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, anuncia l'obertura de la inscripció en les accions del pla formatiu per a 2023 del Personal d’Administració i Serveis i del Personal Docent i Investigador de la Universitat de València (Formació Contínua).

El primer termini d’inscripcions romandrà obert des de les 10.00 hores del 8 de febrer fins a les 14.00 hores del 22 de febrer de 2023 per a un total de més de 150 edicions d’activitats en les àrees de legislació i processos; competències digitals, informàtica i aplicacions; habilitats; formació docent: metodologia avaluació i tecnologia educativa; investigació; igualtat, diversitat i sostenibilitat; prevenció de riscos laborals; així com formació especialitzada en laboratoris i biblioteques.

En aquesta pàgina web de l'SFPIE es pot obtenir informació detallada sobre el contingut, la modalitat, el calendari i la inscripció en les accions formatives.

La convocatòria d’aquest pla s'instrumenta a través de l'Institut Valencià de l'Administració Pública i es publica anualment en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana per resolució de la Direcció General de Funció Pública. En aquesta resolució es convoquen les accions del pla formatiu del personal al servei de la Generalitat Valenciana i s'inclouen els plans promoguts tant per la Universitat de València com per la resta d'universitats públiques valencianes.