Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

Curs “Aprenentatge-Servei, ApS: una metodologia activa i participativa”

  • 10 de juny de 2017
Image de la noticia
Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner

La setmana propera, els dies 15 i 16 de juny, tindrà lloc al Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner" el curs "Aprenentatge-Servei, ApS: una metodologia activa i participativa", dirigit al professorat universitari interessat a conèixer la metodologia i filosofia de l'aprenentatge-servei en general i la seua aplicació en l'àmbit universitari.

Aquest any contem com a responsable de l'acció formativa amb Aitziber Mugarra, professora titular del Departament d'Economia i Empresa i coordinadora d'innovació en la Facultat de Dret de la Universitat de Deusto, presidenta de la Fundació Zerbikas per a la promoció de l'Aprenentatge i Servei Solidari a Euskadi, membre de la junta de la Xarxa Espanyola d'Aprenentatge i Servei REDApS i membre de la xarxa universitària ApS(U).

El curs té una durada de 10 hores distribuïdes en dos dies. El segon dia consistirà en un taller d'aprofundiment i acompanyament per a professorat interessat a dissenyar i desenvolupar un projecte universitari d'aprenentatge-servei.