Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

PRIDA. Curs "ENGLISH AS A MEDIUM OF INSTRUCTION (EMI): METODOLOGIES ACTIVES APLICADES A LA DOCÈNCIA UNIVERSITÀRIA EN ANGLÈS”

  • 5 de juny de 2018
Image de la noticia

El Pla de Recerca, Internacionalització i Docència en Anglès (PRIDA) forma part de l'estratègia d'internacionalització de la Universitat de València (UV).

Aquest Pla té com a objectiu fonamental la formació i millora de les competències comunicatives i metodològiques en anglès del professorat de la UV i les seues activitats estan promogudes i impulsades conjuntament des del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, el Vicerectorat d'Estudis i Política Lingüística i el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius.

Des del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa s'ha dissenyat un curs intensiu (30 hores) amb el títol “ENGLISH AS A MEDIUM OF INSTRUCTION (EMI): METODOLOGIES ACTIVES APLICADES A LA DOCÈNCIA UNIVERSITÀRIA EN ANGLÈS” que es farà els dies 5, 6, 9, 10 i 11  de juliol de 2018, en horari de 9.30 a 14.30 hores a l’aula 2.1. del Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner.

Aquest curs s’adreça tant al professorat que ha impartit al menys 5 anys de docència en anglès en grau o màster (rol de mentor) com al professorat amb interès i/o que té possibilitat d’impartir docència en anglès (rol de novell).

La inscripció es farà des del dia 7 de Juny a les 10.00 hores fins al 18 de Juny a les 14.00 hores.


 

Llista d'enllaços: