Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

PRIDA. Curs "ENGLISH AS A MEDIUM OF INSTRUCTION (EMI): METODOLOGIES ACTIVES APLICADES A LA DOCÈNCIA UNIVERSITÀRIA EN ANGLÈS”

  • 25 de maig de 2021
Image de la noticia

El Pla de Recerca, Internacionalització i Docència en Anglès (PRIDA) forma part de l'estratègia d'internacionalització de la Universitat de València (UV).

Té com a objectiu fonamental la formació i millora de les competències comunicatives i metodològiques, en anglès, del professorat de la UV, i les seues activitats estan promogudes i impulsades conjuntament des del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, el Vicerectorat d'Estudis i Política Lingüística i el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius.

Des del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) s'ha dissenyat un curs intensiu (30 hores) amb el títol “ENGLISH AS A MEDIUM OF INSTRUCTION (EMI): METODOLOGIES ACTIVES APLICADES A LA DOCÈNCIA UNIVERSITÀRIA EN ANGLÈS” que es farà els dies 1, 2, 7, 8 i 9 de juliol de 2021, en horari de 9.30 a 14.30 hores a les aules 1.1. i 2.1. del Centre de
Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner.

Aquest curs s’adreça tant al professorat que ha impartit al menys 5 anys de docència en anglès en grau o màster (rol de mentor), com a qui tinga interès i/o possibilitat d’impartir docència en anglès (rol de novell).

INSCRICPIÓ

La inscripció es farà en dos passos simultanis:
a) mitjançat aquest FORMULARI
b) emplenant i enviant aquesta FITXA DE SOL·LICITUD al correu electrònic prida@uv.es 

Termini: Des del dia 1 de juny a les 9.00 hores fins al 8 de Juny a les 14.00 hores.

 

Llista d'enllaços: